Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Optimism la Steaua, înaintea "triplei" cu Dinamo: "Meciul de campionat e important! Nu putem rata finala Cupei"

Recommended Posts

Pc3GNAx.jpg

Primăvara începe la Digi Sport cu derby ul României! Steaua - Dinamo se joacă pe 1 martie, de la ora 21:00. Confruntarea din campionat e urmată de dubla din Cupă, iar steliştii nici nu concep să rateze finala.

 

De 15 ani nu s-au mai duelat Steaua şi Dinamo de trei ori într-o jumătate de sezon. În 1999, a fost egal în campionat şi Steaua a mers mai departe după dubla din Cupă (victorii cu 2-1 şi 3-1). Acum, campioana are o serie de 6 victorii consecutive cu marea rivală şi nici nu concepe să o întrerupă.

 

"În primul rând, e excelent pentru suporteri, pentru că mai rar într-o lună şi jumătate poţi să vezi 3 derby-uri. Sper să se dispute aceste jocuri pe Naţional Arena, pentru a da posibilitate cât mai multor suporteri să urmărească aceste jocuri pe viu. Sigur, important este primul joc pentru noi, cele 3 puncte puse în joc în campionat. Cred că într-o dublă cu Dinamo, la experienţa pe care o are, Steaua nu poate rata calificarea în finală", a declarat preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, pentru Digi Sport.

 

VIDEO Rezumatele şi rezultatele obţinute de Steaua şi Dinamo în amicalele iernii

 

Primul duel din cele trei va avea loc în prima zi de primăvară - Steaua Dinamo va fi pe 1 martie, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1.

 

"Nu e problema mea ce se întâmplă acolo. Pe mine mă interesează ce se întamplă aici la noi. Despre cele 3 partide...vor fi interesante, frumoase, ne dorim să le câştigăm pe toate trei, cea de campionat şi calificarea. Ar însemna foarte mult pentru noi să jucăm încă o finală de Cupa României", a spus şi team managerul lui Dinamo, Ionel Dănciulescu.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...