Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] Driving Simulations Collection

Recommended Posts

176.jpeg

 

Driving Simulations Collection a fost anuntat de Excalibur Publishing, pachetul urmand sa fie lansat pentru PC pe data de 21 februarie, 2014. Aceasta colectie cuprinde patru jocuri indragite de fanii simulatoarelor cu masini: German Truck Simulator, Driving Simulator 2012, Bus Driver si Emergency Ambulance Simulator. Colectia va avea un pret special, in Marea Britanie urmand sa se comercializeze cu doar 10 lire.

Bus Driver este plasat in Statele Unite ale Americii, gamnerii trebuind sa conduca pe rute prestabilite autobuze precum Ford B-Series, Motor Coach Industries D4500 si Volvo B7TL.

German Truck Simulator a fost lansat in anul 2010, de acelasi studio care a dezvoltat si popularul Euro Truck Simulator 2. Jucatorii au posibilitatea sa se plimbe intre 18 orase germane, avand sarcina de a livra diferite marfuri si de apune pe picioare o companie profitabila de transport.

 

driving.jpg

 

Driving Simulator 2012 ne da ocazia sa conducem o adevarata flota de vehicule, precum autobuze, ambulante, masini de politie, masini de remorcat si chiar dubite pentru camping.

Emergency Ambulance Simulator ne pune in situatii limita, jucatorii trebuind sa participe la salvarea si transportul pacientilor dintr-un oras aglomerat.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...