Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] World of Speed

Recommended Posts

285.jpeg

 

World of Speed este un nou joc gratuit AAA anuntat de Slightly Mad Studios, titlul urmand sa fie lansat pana la sfarsitul acestui an. Britanicii de la Slightly Mad sunt cunoscuti pentru seria Need for Speed: Shift, componenta echipei fiind angrenata in dezvoltarea jocurilor cu masini inca din era computerelor Amiga.

World of Speed nu are nicio legatura cu celalalt joc al studioului, Project Cars, care se vrea a fi mai degraba un simulator. Jocul gratuit anuntat astazi va fi un MMORPG gratuit, exclusiv pentru PC, jucatorii urmand sa ia parte la competitii in viteza pe strazile unor orase precum Londra, Moscova sau Monaco.

 

wos.jpg

 

De asemenea, World of Speed va permite gamerilor sa creeze cluburi in-game, sa se intreaca cu alte echipe asemamatoare sau sa participe la diferite evenimente online.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din trailer pare interesant mai ales la grafica insa sa vedem cum sta treaba cu gameplayul si controlul masinii pentru ca asta e cea mai importanta la un joc de masini. Mie mi se pare ca de la NFS Carbon toate jocurile ce se leaga de curse de masini au inceput sa scada in gameplay.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...