Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Adi Popa a ajuns golgheterul Stelei în Liga 1, alături de Piovaccari

Recommended Posts

Mwvs0F8.jpg

După 4-0 cu Chiajna, Steaua a reuşit să câştige şi cea de-a doua restanţă din Liga 1, scor 2-0, contra celor de la "U" Cluj (VIDEO AICI). Gruparea din Ghencea este lider în clasament, având cu 3 puncte mai mult decât Astra Giurgiu şi 5 lungimi faţă de Petrolul Ploieşti.

 

În partida de marţi, în direct la Digi Sport 1, "Şepcile roşii" au reuşit să le ţină piept roş-albaştrilor preţ de o repriză, însă au clacat exact înainte de pauză. În minutele de prelungire ale primei părţi, Adi Popa a fost lansat excelent de Chipciu şi l-a "executat" pe Veselovsky, după o "scăriţă" de efect. 

 

A fost cea de-a şasea reuşită a micuţului mijlocaş în acest sezon al Ligii 1. Adi Popa l-a egalat astfel pe italianul Federico Piovaccari în topul golgheterilor Stelei în competiţia internă. În 17 meciuri disputate până acum în campionat, "Popică" a mai reuşit şi 5 pase decisive. 

 

Fotbalistul de 25 de ani născut la Horezu şi-a depăşit astfel performanţa din primul sezon în tricoul roş-albastru, când a înscris de 4 ori în 34 de meciuri în Liga 1. 

 

Următorul cel mai bun marcator al Stelei în campionat este Nicuşor Stanciu, care a peforat porţile adverse în 4 rânduri.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...