Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Pep: ”Echipele din Anglia nu sunt dezavantajate de arbitri”

Recommended Posts

FKwHXjU.jpg

Pep Guardiola a spus că penalty-ul primit de echipa sa, contra celor de la Arsenal, a fost corect acordat şi a adăugat că formaţiile engleze n-ar trebui să se simtă vânate de arbitri.

 

Tehnicianul celor de la Bayern, Pep Guardiola, a lăudat jocul londonezilor de la Arsenal, chiar dacă au pierdut în fața bavarezilor (0-2 - DETALII AICI și VIDEO), despre care a spus c-au jucat foarte bine la început, dar că meciul s-a schimbat complet după faza penalty-ului.

 

”Au fost două perioade distincte. Arsenal a jucat incredibil de bine la început. Uneori nu le poţi lua mingea. Am avut un pic de şansă. Apoi, am început să dominăm, să atacăm pe dreapta cu Lahm şi Gotze. A fost un penalty evident şi meciul s-a schimbat complet.

Pentru mine, a fost penalty. Portarul este ultimul jucător, aceasta este regula, aceeaşi pentru toţi. S-a întâmplat la fel ca la meciul dintre Barcelona şi City. Fotbalul este un joc care se bazează pe erori individuale”, a spus Guardiola.

 

Fostul antrenor al Barcelonei a mai ținut apoi să spună că echipele engleze nu trebuie să se simtă nedreptățite.

 

”Echipele engleze nu sunt pedepsite de arbitri. După pauză, a trebuit să fim răbdători. Aici am jucat de două ori cu Barcelona, dar n-am reuşit să câştig niciodată. Kroos a fost incredibil, îmi plac jucătorii care au personalitate", a conchis Guardiola.

 

Și fostul mare arbitru Ion Crăciunescu a avut o opinie legată de fazele controversate ale partidelor de marți din UEFA Champions League. (DETALII AICI)

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...