Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Capitolul la care Szukala nu are rival în Liga 1

Recommended Posts

CSRVv1F.jpg

Lukasz Szukala a demonstrat, și la Bistrița, și la Cluj, și la Petrolul, dar și la Steaua, că este un fotbalist defensiv determinant, datorită calităților sale excepționale.

Steaua a fost aproape de a se mai despărți de un fotbalist exponențial, după plecările lui Rusescu, Chiricheș și Bourceanu.Lukasz Szukala a primit o ofertă de la Anzhi (DETALII AICI), iar mutarea avea șanse de reușită mai ales că Gigi Becali și-a dat acceptul, la fel și Laurențiu Reghecampf, dar transferul a picat!

 

Așa cum a spus chiar și Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei (DETALII AICI), Steaua ar fi putut pierde destul de mult după transferul lui Szukala. Conform datelor InStat, fundașul central, care măsoară 195 de cm și are 89 de kg, are un capitol la care este cel mai bun fotbalist din România.

”Szukala este un fotbalist a cărui plecare se va resimți chiar și la Steaua. De ce? Pentru că el este cel mai bun jucător din România la duelurile aeriene. Și asta nu când a ajuns la Steaua, ci de când s-a inventat el ca fotbalist în România, la Bistrița, la Cluj, Petrolul și, evident, Steaua. Practic, n-are concurent aici”, a spus Andrei Vochin, invitat permanent în emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...