Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Rakku

SHOBBY DE LA CODU’ PENAL A FOST ELIBERAT DE JUDECĂTORI!

Recommended Posts

Shobby, fostul membru al trupei hip-hop “Codu’ Penal” a fost eliberat condiţionat de judecătorii din Dâmboviţa.

El nu va părăsi de îndată locul de detenţie, urmând să aştepte curgerea termenului de trei zile, oferit de instanţă procurorilor pentru formularea unui recurs. Penitenciarul Gherla în care artistul a petrecut ultima perioadă a pedepsei va fi informat mâine dimineaţă.
Shobby a fost condamnat la cinci ani de închisoare după ce, în 2010, a omorât o femeie însărcinată într-un accident rutier.

 

http://www.youtube.com/watch?v=fNNkNuOCR8Q

 

 

A scris mult în închisoare

Potrivit prietenilor, bărbatul pare să se fi acomodat regimului din penitenciar. Fostul lui coleg de trupă, Cabron, a dezvăluit recent pentru Spynews.ro că “tovarășul” său a avut parte de mai multe surprize de când este după gratii. “Din câți prieteni avea, i-au mai rămas câțiva. La distracție ai mulți tovarăși, însă la suferință nu te susțin toți. La Shobby la penitenciar mergem doar câțiva. Mulți l-au uitat. Așteptăm să iasă și îl vom susține în proiectele muzicale pe care și le dorește. Trebuie să fim alături de el. Mai ales că nu poate trece peste ideea că a omorât un om, fără voia lui. Îi este foarte greu și trebuie să îl susținem”, a mai spus Cabron.

 

Sursa: HipHopLive.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

De faptul ca a iesit ma bucur dar sunt total de acord cu el si cred ca trece si in ziua de azi prin momente extrem de grele in special ca il omoara gandu pentru crima comisa. Neintentionat sau nu chestia asta te roade ca om sa sti ca ai luat viata altuia. Si dinou se vede caracterul omului de pretutindeni si ca nu poti avea incredere in nimeni: 

 

 

La distracție ai mulți tovarăși, însă la suferință nu te susțin toți.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...