Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Rakku

Continuarea lui Skyfall, aproape de producție

Recommended Posts

402863l-640x400-b-760e4766.jpg

 

Scenaristul viitorului film 007, John Logan, a oferit noi detalii despre aceasta și a menționat că este posibilă o revenire a organizației Quantum

 

Daniel Craig revine, sub cârma lui Sam Mendes, drept agentul 007 în continuarea lui Skyfall, ultimul – și aclamatul – film al seriei. Despre stadiul în care se află  povestea filmului, dar și la ce ne putem aștepta de la acesta a dezvăluit scenaristul John Logan într-un interviu acordat recent celor de Empire Magazine.

,,Chiar acum versiunea inițială a scenariului este pe cale de a fi încheiată. Sunt nemaipomenit de încântat de asta. Am lucrat îndeaproape cu Sam , și a fost minunat să pot relua povestea de acolo de unde a lăsat-o Skyfall și să o continui. Noul film continuă temele lui Skyfall. Unele dintre personajele și temele introduse în pelicula anterioară vor da rezultate, sper de succes, în acest viitor film”, a explicat el.

Întrebat și dacă infama organizație Quantum din Casino Royale și Quantum of Solace va fi prezentă în film, scenaristul a replicat doar: ,,Este posibil”. Potrivit acestuia, filmările sunt programate să înceapă în octombrie. Daniel Craig a semnat anul trecut un contract ce îl obligă la alte două pelicule James Bond, fapt ce ar putea însemna și că următoarea producție ar putea fi realizată în două părți. Scenaristul a refuzat să clarifice acest aspect, însă a ținut să menționeze, referitor la posibilul succes al continuării lui Skyfall, film ce a depășit un miliard de  dolari la box office: ,,Nu ați văzut nimic încă!”.

Lansarea noului film James Bond va avea loc în noiembrie 2015.

 

Sursa: eGaming.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...