Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] Garage Online

Recommended Posts

292.jpeg

 

Garage Online este un proiect anuntat de PlayWay, care va fi disponibil gratuit pentru PC. In momentul de fata, polonezii au inceput o campanie de strangere de fonduri pe kickstarter, avand ca scop atingerea pragului de 30.000 Euro.

Garage Online este un multiplayer, in care prietenii vor putea sa cumpere, repare si sa vanda masini pentru profit. De asemenea, propriile masini in-game vor putea fi tunate si imbunatatite, pentru a atinge stadiul visat de catre orice impatimit al automobilelor modificate.

Banii obtinuti vor putea fi utilizati pentru cumpararea de noi utilaje in garaj, ceea ce va duce la o gama diversificata de servicii oferite clientilor. Un alt obiectiv in Garage Online va fi conceperea si construirea propriei masini de la zero. Automobilele vor putea fi testate pe anumite trasee din oras.

In urma cu cateva luni, cei de la PlayWay au lansat jocul Car Mechanic Simulator, Garage Online urmand sa fie o adaptare free-to-play pentru multiplayer si comunitati online.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sincer acest joc ma atrage foarte tare si acum vreo 6-7 ani am auzit pe cineva vorbind despre un astfel de joc dar acuma aceasta versiune pare foarte frumoasa si cu siguranta merita sa il downloadezi si sa il joci. Chiar extraordinar acest joc sunt foarte multumit de el si cu siguranta il voi juca pe viitor.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...