Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] Farming Simulator 14, lansat pentru Windows 8 si WP

Recommended Posts

644.jpeg

 

Farming Simulator 14, jocul celor de la Giants Software, a fost lansat pentru Windows 8 si Windows Phone 8. Varianta jocului pentru PC costa 23.99 RON, iar varianta pentru Windows Phone costa 10 RON. Titlul reprezinta varianta adaptata pentru dispozitive mobile a jocului Farming Simulator (2013). Farming Simulator 14 poate fi cumparat si downloadat prin intermediul serviciilor Windows Store, respectiv Windows Phone Store.

In urma cu cateva luni, jocul a fost lansat si pentru Android si iOS, fiind vandut la preturi asemanatoare cu cele ale variantei Windows Phone. Gamerii au ocazia sa participe operatiune de semanat, recoltat si arat, avand la dispozitie utilaje licentiate de producatori precum Case Agriculture, Deutz-Fahr si Krone. Recoltele vor putea fi stocate in silozuri sau vor putea fi vandute catre diferite puncte de colectare.

Un alt aspect al jocului consta in cresterea si tunderea ierbii, uscarea si balotarea acesteia pentru hranirea animalelor. Gamerii au nevoie de utilaje specifice, care vor putea fi achizitionate cu banii incasati din vinderea recoltelor de grau, porum si soia.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...