Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Turcii vor să vină în număr mare la returul cu Chelsea! Londonezii au luat măsuri

Recommended Posts

BISpe0H.jpg

Galatasaray speră să producă surpriza pe terenul lui Chelsea și să se califice în sferturile UEFA Champions League, după 1-1 în prima manșă, de la Istanbul. (VIDEO AICI)

 

Cunoscuți pentru fanatismul lor, suporterii formației din Istanbul vor să vină în număr mare la returul de la Londra, programat pentru săptămâna viitoare.

 

După ce la alte meciuri s-au simțit de multe ori ca în deplasare peStamford Bridge, așa cum s-a întâmplat și în duelul cu Steaua, din Europa League, acum șefii lui Chelsea au luat măsuri.

 

Londonezii vor să restricționeze accesul fanilor turci și să se asigure de faptul că pe stadion nu vor pătrunde mai mult de 2.500de fani ai Galatei, adică 5% din capacitatea stadionului, după cum este și regulamentul UEFA.

 

Cum în Londra există o importante comunitate de turci, cei de la Chelsea vor ca oamenii să prezinte datele personale, înainte de a cumpăra un tichet la meci. De altfel, unele bilete cumpărate online au fost deja anulate.

 

În plus, suporterii nu au posibilitatea să cumpere decât maximum două bilete de persoană, totul pentru ca englezii să nu constate la ora meciului că fanii turci vor pătrunde în număr mare în toate sectoarele arenei.

 

41.798 este capacitatea arenei Stamford Bridge

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...