Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] Top 10 jocuri masini pentru Android si iOS

Recommended Posts

646.jpeg

 

Platformele online Google Play si App Store au devenit destul de incarcate, fiind destul de greu sa gasesti un joc potrivit pentru telefonul mobil sau tableta din dotare. Chiar daca in Windows Phone Store lucrurile sunt mai aerisite, tendinta de aglomerare a platformei este evidenta odata cu cresterea in popularitate a sistemului de operare produs de Microsoft.

Tinand cont de acest lucru, ne-am decis sa realizam o rubrica numita TOP 10, care va scoate in evidenta cele mai reusite jocuri pentru diferite categorii in parte. Fiind primul top, nu puteam sa nu incepem cu jocurile cu masini, oferta fiind bogata si variata.

10) Fast Outlaw: Asphalt Surfers
Fast Outlaw: Asphalt Surfers este un joc simplu si cu un gameplay destul de rudimentar, fiind perfect pentru a fi jucat in metrou, autobuz sau tramvai. Este gratuit si a intrat in acest top pentru ca poate da dependenta intr-o anumita masura.

 

 

9) Drift Mania: Street Outlaws
Drift Mania: Street Outlaws este pentru cei care au o pasiune pentru derapajele controlate si masinile tunate. Varianta LE este gratuita si are o grafica bunicica. Este disponibil si pentru PC, pentru sistemul de operare Windows 8.

 

8) CSR Racing
CSR Racing este un joc de acceleratie, gamerii fiind in competitii 1vs.1. Impresioneaza prin grafica si mai putin prin gameplay. Este gratuit.

 

 

7) Muscle Run
Muscle Run este gratuit si ne poarta pe joselele din Statele Unite la volanul unor masini clasice americane. Are o grafica buna si un gameplay interesant. Merita incercat.

 

6) Colin McRae Rally
Colin McRae Rally reprezinta adaptarea pentru dispozitivele mobile a jocului clasic de raliu, fiind disponibil pentru iOS si Android. Nu este gratuit, astazi fiind cotat la 8.96 RON pe Google Play, si pare un joc de 10 ani aterizat cu forta pe dispozitivele moderne. Este un joc care provoaca dependenta, dar putea fi un produs extraordinar daca se lucra mai mult la grafica si la controlul masinii (jocul nu foloseste sistemul giroscopic).

 

5) Angry Birds Go!
Angry Birds Go! este amuzant si nu putea sa nu intre in acest timp. In ultima perioada, cei de la Revio extind seria Angry Birds in toate genurile de jocuri, ultimul titlu anuntat fiind un RPG.

 

4) Real Racing 3
Real Racing 3 este un joc care se desfasoara doar pe circuitele de viteza. Are o grafica impresionanta, masinile au o traiectorie fluida si ar fi putut fi un candidat serios la locul 1. Singura problema a jocului este ca-i lipseste dinamismul si adrenalina, fiind mai mult un simulator de curse auto.

 

3) GT Racing 2
GT Racing 2: The Real Car Experience este un racing game care are toate ingredientele de succes: o grafica laudabila, un gameplay captivant si masini licentiate. Este un joc care te poate tine in fata telefonului sau tabletei ore intregi.

GTR2.jpg

 

2) Need for Speed: Most Wanted
Seria Need for Speed nu mai are nevoie de prezentare, Most Wanted fiind, dupa parerea noastra, cel mai bun joc realizat pentru dispozitivele mobile. Astazi, jocul costa 10 RON si este disponibil in Google Play, App Store si Amazon AppStore.

 

1) Asphalt 8: Airborne
Cei de la Gameloft au reusit sa imbine in Asphalt 8: Airborne toate ingredientele unui joc de succes. Masini licentiate, un gameplay dinamic, drifturi, sarituri spectaculoase si circuite pe strazile oraselor. Parerea noastra este ca Asphalt 8 este cel mai reusit joc cu masini disponibil astazi pentru dispozitivele mobile, fiind gratuit pentru iOS, Android, Windows 8 si Windows Phone.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...