Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

La nici 17 ani, Vâlceanu a dat gol in liga I. Steaua 3 - 0 Gaz Metan

Recommended Posts

609299-vilceanu.jpg

 

Steaua a câștigat fără nicio emoție disputa cu Gaz Metan, din etapa a 23-a a Ligii 1, cu două goluri înscrise de cei doi atacanți titularizați de Laurențiu Reghecampf, Claudiu Keșeru și Federico Piovaccari. A mai înscris și Robert Vâlceanu, din lovitură liberă, puștiul care a evoluat 15 minute neavând încă 17 ani.

 

Keșeru a pus primul la încercare poarta lui Pleșca, încă din minutul 2, anunând parcă iureșul de ocazii avute de campioană în prima repriză. Atacantul venit de la Bastia n-a mai greșit peste 11 minute, când a reluat din prima centrarea lui Adi Popa și a deschis scorul.

 

Golul nu i-a trezit pe medieșeni, care, fără să aglomereze propria jumătate de teren, au oferit spații mari de atac steliștilor. Piovaccari și Keșeru au continuat să primească mingi utile în fața porții adverse, dar au irosit cu nonșalanță ocazii de a majora diferența.

 

Prima mare șansă de după gol a fost însă a lui Latovlevici, care scăpat singur în care a întârziat șutul, și-a închis unghiul și a trimis apoi peste transversală.

 

Cinici minute mai târziu, în minutul 30, Piovaccari a scăpat și el singur cu Pleșca, dar portarul ardelenilor a închis bine unghiul și a respins oportun.

Abia în minutul 34 elevii lui Cristi Dulca au intrat în careul advers, când Bawab l-a driblat foarte ușor pe Szukala, dar, rămas singur cu Tătărușanu a șutat foarte slab, pe jos.

 

A doua repriză a semănat cu prima, chiar dacă medieșenii au început ceva mai curajos și au urcat maid es în jumătatea adversă de teren. Golul de 2-0, marcat de Piovaccari în minutu 66, a cam pus însă punct disputei.

 

Golul lui Robert Vâlceanu, din prelungiri, a fost un fel de cadou pentru puștiul care la sfârșitul lunii va împlini 17 ani și care a debutat sâmbătăs eara în Liga 1.

 

Fără să se întrebuințeze prea tare, Steaua a luat toate punctele și pare de neoprit din drumul spre titlu, arătând o forță greu de contracarat. Campioana câștigă cu ușurință meciurile contra formațiilor considerate mici și e foarte probabil ca astfel să se facă diferență la final în lupta pentru titlu.

 

Sursa: www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

US25 <3 !!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma bucur foarte mult pentru el , a reusit sa marcheze un gol foarte frumos chiar la debut :). Sunt sigur ca va mai fi bagat pe parcursul meciurile urmatoare si la ce a aratat astazi in cele 15 minute eu zic ca va fi o piesa de viitor foarte importanta pentru Steaua :).

 

OFF : Poate se mai uita si inganfatu' ala de dinamovist pe nume Stelea si sa nu mai tina ura pe Iancu si Stanciu si sa ii convoace la nationala , ca s-a vazut si astazi cat de mult isi doreste Iancu sa joace si dupa parerea mea a avut o prestatie destul de buna.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Presupun ca in 15 minute nu poti arata cat de bun esti, n-a facut cine stie ce istorie, deci nu trebuie laudat de acum ca-si ia lumea-n cap, eu zic sa-l vedem peste 2 - 3 ani unde ajunge si mai vedem :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Copilul confirma spusele lui Reghecampf din vara. Eu nu ma iau dupa faptul ca a dat gol, desi executia a fost excelenta, ci dupa ce a facut in rest pe teren. Pe mine unul m-a surprins placut. La nici 17 ani impliniti, a avut personalitate si a jucat dezinvolt. Sper sa se integreze cat mai bine si sa primeasca sanse cat mai multe. E foarte greu intr-adevar sa ia locul lui Chipciu sau al lui Stanciu, dar cred ca ar trebui folosit cat mai des. Daca ne uitam in campionatele mari, ei nu au o problema in a juca niste pusti de varsta lui ca titluari. Si sunt exemple "n", primul care imi vine in minte ar fi Theo Walcott. Si sunt mult mai multi. Cred ca ar trebui si noi sa facem acelasi lucru. Inainte jucatori ca Hagi, Dobrin, debutau la varsta extrem de fragede, iar treaba asta i-a ajutat in timp.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A jucat cum nu a jucat Tanase de cand a venit la Steaua , daca va fi lasat sa joace va avea un viitor frumos.

 

A avut o executie superba si a jucat cu tupeu , daruinta si incredere a dat gol si la Nationala a dat gol si la club chiar are un viitor in fata.

 

P.S => Tanase a jucat si el bine in vara  , in rest a revenit la forma lui adevarata aceea de pierzator de mingi.E bun pe faza defensiva , ca in atac cred ca mai bun e Tatarusanu decat el :)).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi-a fost coleg timp de 5 ani la Steaua, mă bucur pentru el unde a ajuns şi îl felicit pentru ce gol a reuşit să dea aseară.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cu siguranta dupa jocul prestat in acest meci,acest pusti Robert Valceanu va fi trimis pe teren mai des de catre Reghecampf.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...