Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Jese, ruptură de ligament! Va lipsi 6 luni și spune adio sezonului!

Recommended Posts

LggiO42.jpg

Meciul lui Jese Rodriguez, cel mai promițător tânăr jucător din lotul lui Real Madrid a durat doar două minute. În minutul 3 al partidei Real Madrid-Schalke 3-1, atacantul a fost accidentat grav, la o fază în partea dreaptă a atacului madrilen, de fundașul stânga al lui Schalke, Sead Kolasinac. La un duel pentru minge, bosniacul a căzut peste genunchiul lui Jese, făcându-l să urle de durere. Extrema dreaptă a madrilenilor a primit îngrijiri la fața locului și, apoi, pe marginea terenului, unde a ajuns pe targă.

 

Lovitura lui Kolasinac și, mai ales, căzătura acestuia cu toată greutatea pe piciorul său, i-au fost fatale lui Jese. Ancelotti l-a înlocuit imediat cu Gareth Bale și Jese a fost transportat la spital, unde rezonanța magnetică a confirmat cele mai negre presimțiri: ruptura ligamentului

încrucișat anterior la genunchiul drept. Pentru o astfel de accidentare, Jese poate sta pe tușă între 4 și 6 luni, urmând să piardă, mai mult ca sigur, restul sezonului și Campionatul Mondial din Brazilia.

 

Accidentarea gravă a lui Jese l-a făcut pe însuși președintele Florentino Perez să coboare la vestiare să se intereseze de starea jucătorului său, înainte ca acesta să fie transportat la spital.„Jucătorul este optimist și abia așteaptă să revină”, a declarat, la un post de radio spaniol, agentul atacantului de 21 de ani, Gines Carvajal.

 

Însuși Jese a ținut să mulțumească tuturor care i-au transmis mesaje de îmbărbătare pe siteurile de socializare. „Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și pentru mesaje”, a scris jucătorul lui Real pe contul său de Twitter.

 

Jese se afla într-o perioadă extrem de fastă pentru el, fiind folosit de Ancelotti în 27 de meciuri oficiale în acest sezon (cinci în UCL, 18 în campionat și 4 în Cupă), marcând opt goluri.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...