Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Dinamo poate juca la Piatra Neamț meciurile de acasă în sezonul viitor. 'Ne-am înţeles cu Ceahlăul'

Recommended Posts

rqWj1xU.jpg

Dinamo are probleme cu obținerea licenței pentru sezonul viitor, din pricina stadionului pe care își va disputa partidele de pe teren propriu. Dacă nu-și rezolvă problemele, roș-albii ar putea juca meciurile de acasă pe arena Ceahlăului.

 

Totul pornește de la faptul că echipa lui Negoiță joacă în prezent în Ștefan cel Mare pe baza unui contract de închiriere valabil la fiecare partidă doar pentru câteva ore. Contractul original de închiriere a arenei este semnat între Clubul Sportiv, care este și proprietarul de drept al bazei, şi o firmă patronată de fostul actionar al "câinilor" Nicolae Badea. Mai mult, stadionul Dinamo nu are nici sistem de drenaj sau tribune acoperite.

 

În dosarul de licențiere trebuie denumită ca variantă de rezervă o arenă pe care o echipă să o poată folosi necondiționat. Chiar dacă Dinamo va continua în Ştefan cel Mare, cum pe Arena Națională evoluează atât Steaua cât și echipa națională, roș-albii s-au orientat către stadionul din Piatra Neamț, ca o a doua opţiune.

 

"Da este adevărat, ne-am înțeles cu cei de la Ceahlăul să folosim stadionul de la Piatra Neamț ca teren de rezervă în cazul în care stadionul din Ștefan cel Mare nu va putea fi folosit. Meciurile importante le vom juca pe Național Arena, dar asta numai dacă se va putea. Fiecare echipă trebuie să numească două stadioane, pe care își poate disputa partidele de acasă, dintre care unul de rezervă" a declarat Constantin Anghelache pentru digisport.ro.

 

Şi Viorel Mestecăneanu, preşedintele Ceahlăului, a confirmat acordul cu Dinamo şi a precizat că şi la precedenta licenţiere roş-albii au trecut ca arenă de rezervă stadionul din Piatra Neamţ.

 

Recent, o altă situație a făcut vâlvă în presă atunci când s-a aflat că Rapid a nominalizat stadionul Astra din Ploiești ca arenă pe care să dispute meciurile din sezonul viitor.

 

Reacţia fanilor i-a făcut pe rapidiști să anunțe că meciurile importante le vor disputa pe Giulești și doar în caz extrem echipa ar juca pe stadionul din Ploiești pe care Ioan Niculae le-a dat voie să îl folosească în contul transferului lui Alex Ioniță.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...