Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] Armored Warfare

Recommended Posts

297.jpeg

 

Armored Warfare este un nou joc gratuit anuntat de Obsidian Entertainment, care va aduce fata in fata impatimitii tancurilor si a razboaielor mecanizate. Varianta closed beta va sosi in anul 2014, titlul fiind dezvoltat cu ajutorul motorului grafic CryEngine.

Jucatorii vor avea ocazia sa conduca unele dintre cele mai moderne masini de lupta, incepand cu vehicule multi-task, tancuri si chiar unitati de artilerie. Dezvoltarea propriei armate va avea la baza asigurarea unor relatii de lunga durata cu corporatii si contractori non-guvernamentali, care vor permite accesul la noi dispozitive de lupta, armament si armuri. Pe langa lupta propriu-zisa, jucatorii vor fi responsabili si de mentinerea si echiparea masinariilor de lupta in functie de conditiile de pe campul de lupta.

Armored Warfare va avea un mediu distructibil, lucru care va afecta strategia fiecarui jucator. Batalia pentru suprematie nu va insemna intotdeauna distrugerea adversarilor, dezvoltatorii anuntand mai multe moduri de lupta PvP si PvE.

 

modernwarfare.jpg

 

Obsidian Entertainment a anuntat ca jocul va fi modificat in mod constant, urmand sa aduca continut nou, precum si tancuri noi sau accesorii pentru cele existente.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

seamana foarte mult cu world of tanks :|

Share this post


Link to post
Share on other sites

seamana foarte mult cu world of tanks :|

Cred ca asta a fost si intentia lor, doar ca presimt ca nu va avea priza la public la fel ca WarThunder.

In orice caz, la ce update-uri pregatesc cei la Wargaming pentru anul acesta pentru World of Tanks nu prea o sa-i intereseze de competitie.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...