Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

8.500 de "câini" la Steaua - Dinamo. Roș-albii au primit o peluză întreagă după 14 ani

Recommended Posts

bkraUdy.jpg

Dinamo a început deja războiul cu Steaua. După ce au împânzit orașul cu afișe, fanii au anunțat că vor domina fondul sonor pe Arena Națională.

 

Aproape toate cele 8.500 de bilete rezervate câinilor s-au vândut deja cu ajutorul lui Dănciulescu, Bratu, Alexe, Rus și Bărboianu.E pentru prima oară când alb-roșii primesc o peluză întreagă în deplasare cu Steaua, după mai bine de 14 ani.

 

"Sper ca peluza noastră să fie plină, suporterii să ne încurajeze și noi să îi mulțumim prin jocul prestat. Cred că se vor auzi mai tare dinamovistii. Oricum eu întotdeauna îi aud mai tare pe ai noștri. Ne dorim să spargem gheața pe Arena Națională împotriva Stelei. Este foarte important să marcăm și dacă se poate să nu primim gol" a declarat Rus.

 

Dacă dinamoviștii mizează pe fani și steliștii au pregătit o surpriză pentru meciul tur din semifinalele Cupei României. Cu trei goluri marcate pâna acum, dintre care unul chiar împotriva lui Dinamo, Keșeru ar putea fi titular pe Arena Națională.

 

"Este foarte bine pentru el că marchează. Este foarte bine că este serios și își face datoria de fiecare dată când este introdus pe teren" a declarat antrenorul Laurențiu Reghecampf despre atacantul venit de la Bastia.

 

"Așteptăm cu mare interes acest meci. După o primă întâlnire cu Dinamo suntem pregătiți să dăm din nou piept cu ei iar de data asta să sperăm că ne vom impune chiar dacă jucăm cu un adversar bun, de calitate. Să nu uităm că Steaua e campioană, are cei mai buni jucători și practică cel mai bun fotbal" a completat Sânmărtean.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...