Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] 2014 FIFA World Cup Brazil Game Modes

Recommended Posts

650.jpeg

 

Electronic Arts a lansat un nou trailer prin care ne sunt prezentate modurile de joc pentru viitorul 2014 FIFA World Cup Brazil. Jocul va ajung in magazine pe data de 17 aprilie 2014, turneul final din Brazilia urmand sa aiba loc intre 12 iunie si 13 iulie.

Filmul ne explica cele sase moduri de joc care vor sta la baza titlului, acestea fiind denumite Road to the FIFA World Cup, Road to Rio de Janeiro (online), Captain your Country, Story of Finals (online), 2014 FIFA World Cup si Story of Qualifying.

Road to the FIFA World Cup ne permite sa conducem una dintre cele 203 echipe nationale prin grupele de calificare catre campionatul final. In total, vom avea parte de peste 50 de ore de dialoguri adaptate pentru fiecare echipa, dar si de adevarate explozii de fericire ale fanilor pe strazile principalelor capitale mondiale.

Road to Rio de Janeiro este un mod asemanator cu Online Seasons din FIFA 14, gamerii trebuind sa castige meciuri pentru a ramane in divizie.

Captain your Country este modul in care ne alegem un sportiv si-l facem sa devina capitanul echipei. Vor conta performantele, parea managerilor si a suporterilor.

Story of Finals este modul online in care o serie de evenimente vor deveni disponibile la aproximativ o ora dupa fluierul final. Vor exista mai multe scenarii posibile si challenge-uri.

2014 FIFA World Cup este modul clasic al turneului final, gamerii avand ocazia (online sau offline) sa porneasca din faza grupelor si sa incerce sa castige marele trofeu.

Story of Qualifying este modul de joc in care vom putea sa jucam peste 60 de meciuri memorabile din etapele calificarilor.

Pe langa aceste moduri anuntate, vor mai fi disponibile meciuri online sau locale si peste 50 de jocuri pentru imbunatatirea skill-urilor.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...