Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Varela vrea eventul cu Steaua: ”N-am câștigat niciun trofeu în carieră”

Recommended Posts

VydtI6L.jpg

Adus de la Vaslui după plecarea lui Vlad Chiricheș la Tottenham,Fernando Varela s-a impus încet, dar sigur, la Steaua. Fundașul care evoluează pentru naționala Insulelor Capului Verde a devenit una din opțiunile clare ale lui Reghecampf pentru banda dreaptă, deși a început ca fundaș central. Varela s-a remarcat prin cele patru goluri marcate în campionat, dar și prin reușita din semifinala Cupei României cu Dinamo.

 

„La început nu am prea jucat, pentru că Gardoș și Lukas Szukala sunt doi jucători foarte buni și era dificil să joci acolo. Însă eu am reușit să demonstrez, cu timpul, că îmi merit locul pe teren”, a declarat Varela, într-un interviu exclusiv acordat Digi Sport.

 

Fundașul Stelei nu a câștigat până la vârsta de 26 de ani niciun trofeu, la Estoril, Trofense, Feirense și Vaslui, unde a evoluat înainte să ajungă la Steaua. De aceea, titlul și Cupa cu roș-albaștrii ar fi un vis împlinit pentru african.

 

„Încă nu am câștigat nimic, trebuie să jucăm la fel de bine în toate meciurile, să ajungem în finala Cupei și să câștigăm și titlul. Pentru mine ar însemna enorm să câștig eventul cu Steaua, căci nu am câștigat niciun trofeu până acum. Mi-aș îndeplini un vis”, a mai spus capverdianul.

 

Cu zece etape înainte de vacanța de vară, roș-albaștrii sunt lideri autoritari în campionat și speră să-și mărească avantajul considerabil până la finalul sezonului. Primul test e cu FC Botoșani, luni, 31 martie, de la ora 21:00, în meciul transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

 

„Ne așteaptă un meci greu. Cred că cei de la Botoșani ne pot crea probleme, dacă nu vom fi concentrați. Nu ne gândim să le dăm cinci goluri, important este să câștigăm. Și o victorie cu 1-0 e bună”, a mai spus Varela.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cu siguranta va castiga un trofeu anul asta. Daca va castiga 2 cu atat mai bine, merita, a ajutat foarte mult Steaua a si marcat. De mult Steaua nu a avut un fundas atat de stabil, cred ca Georgievski sau cum il chema si Ogararu au fost dundasii dreapta care au dat randament, in rest nici unul Asa ca Varela este un fundas dreapta excelent, chiar daca el de meserie e fundas central si urca destul de mult pentru a ajuta ofensiva. De partea cealalta la fel Lato ajuta ofensiva, e bine ca are doua benzi atat de viteza si tehnica cat si buni pe faza defensiva.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fundas,Fundas .. dar are marcate vreo 4-5 goluri

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...