Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MirellR

Faza care l-a facut pe Ronaldo sa ZBOARE la antrenament!

Recommended Posts

17:49 01 Apr

Carlo Ancelotti: "Visul lui Real Madrid este sa castige Champions league"

Ancelotti spune ca Real este "cea mai completa" echipa pe care a antrenat-o si aminteste ca "pe langa  jucatorii grozavi precum Ronaldo, avem si tineri foarte talentati si jucatori cu experienta"

Despre adversari Ancelotti spune: "Sunt o echipa buna si au experienta in competitie.Au ajuns anul trecut in finala si va fi un sfert de finala deschis oricarui rezultat. Suntem entuziasti si va trebui sa jucam bine pentru a invinge impotriva acestei echipe extrem de competitive."

 

17:49 01 Apr

Klopp: "Nu suntem mai slabi decat anul trecut"

Anul trecut Dortmund si Realul s-au intalnit in semifinalele Champions League si au reusit sa faca o semifinala epica.

In primul meci Realul a invins cu 2-0  iar in meciul retur Borussia a intors calificare in mod fabulos prin atacantul polonez Lewandowski. In acea seara a devenit primul jucator care inscrie de 4 ori intr-o semifinala UEFA Champions League. 

Intrebat cine este favorita pentru aceasta dubla, antrenorul Borussiei isi arata increderea in propria echipa:

"Cu bugetul nostru si cu accidentarile jucatorilor ca Subotic, Bender, Gundogan, Schelzer si Blaszczykowski,nu e nici o indoiala ca suntem Cenusareasa dublei.

Dar intotdeauna spun ca nu trebuie sa fim cea mai buna echipa din lume, trebuie doar sa invingem cea mai buna echipa din lume si Dortmund poate sa invinga cea mai buna echipa."

 

17:28 01 Apr

Cristiano Ronaldo pare in forma maxima inaintea sfertului cu Dortmund din Champions League. Portughezul s-a distrat alaturi de colegii sai, pe care i-a driblat pana i-a ametit. Cum campionatul pare pierdut pentru Real, Champions League reprezinta un moment important pentru revansa in fata fanilor. 

 

Sursa : Sport.Ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...