Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Laurenţiu Reghecampf va afla decizia Comisiei de Disciplină pe 9 aprilie

Recommended Posts

pYMXN1k.jpg

UPDATE 16:00: Comisia de Disciplină a FRF a amânat până pe 9 aprilie luarea unei decizii în privinţa antrenorului Stelei, Laurenţiu Reghecampf, care a fost audiat azi după ce l-a numit "comunist" pe preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache.

Astfel, Laurenţiu Reghecampf va fi pe bancă la meciul din etapa viitoare, cu ACS Poli Timişoara (sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1).

 

UPDATE 14.20: Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, a recuzat actuala Comisie de Disciplină din cadrul LPF, susținând că el ar trebui judecat de un for similar care să activeze însă în cadrul FRF. Informația a fost furnizată de președintele dinamovist Constantin Anghelache.

Răspunsul la cererea sa este așteptat în cursul zilei de azi, când este posibil să fie dat și un verdict în privința eventualei sale suspendări.

 

UPDATE 13:10: Laurențiu Reghecampf a părăsit sediul LPF, fiind însoțit de avocatul Dan Idita. Distant, antrenorul Stelei a refuzat să facă declarații.

Declarațiile pe care Laurențiu Reghecampf le-a făcut la adresa președintelui executiv dinamovist Constantin Anghelache au ajuns pe masa Comisiei de Disciplină din cadrul LPF.

 

Miercuri dimineață, atât antrenorul Stelei, cât și oficialul formației din Șoseaua Ștefan cel Mare s-au prezentat la sediul forului condus de Gino Iorgulescu, aceștia fiind audiați în urma ieșirii pe care Reghecampf a avut-o în scandalul iscat de faptul că dinamovistul Dorin Rotariu a semnat un contract de reprezentare cu soția sa.

 

“Sunt din ce în ce mai mâhnit de anumiți oameni, care, după părerea mea, nu au ce căuta în fotbal, pentru că sunt învechiți, comuniști, și care ies să comenteze despre Steaua. Noi nu recurgem la asemenea lucruri pentru că nu avem nevoie. Mă refer aici la ceea ce a spus domnul Anghelache, căruia ar trebui să-i fie rușine de ce a declarat.

 

Patronul nostru nu a furat niciodată un jucător de la altă echipă, niciodată nu și-a dorit un jucător gratis, ba mai mult, a adus pe bani mulți jucători când a vrut. În curtea lui Dinamo sunt foarte mulți jucători de valoare, dar dacă va fi vreodată cazul să aducem un anumit jucător de acolo, o vom anunța. Ei nu trebuie să caute vina în altă parte. Nu Anamaria Prodan le-a vândut cei mai mulți jucători valoroși de la Dinamo. Ei i-au vândut, ca să supraviețuiască”, este declarația pentru care este în prezent judecat antrenorul roș-albaștrilor.

 

Reghecampf riscă să fie suspendat, deoarece acesta a bifat deja un avertisment din partea Comisiei de Disciplină pe data de 19 martie, din cauza declarațiilor făcute la adresa selecționeruluiVictor Pițurcă (DETALII AICI). În cazul în care va fi considerat recidivist, tehnicianul stelist ar putea primi o suspendare pe două etape.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...