Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[Prezentare] Dead Island Epidemic

Recommended Posts

301.jpeg

 

Dead Island Epidemic este un nou joc gratuit dezvoltat de Stunlock Studios, care va fi lansat pentru PC in viitorul apropiat. Jocul va fi distribuit de Deep Silver si va fi disponibil si prin intermediul serviciului online Steam. Chiar daca face parte din seria Dead Island, Epidemic va avea in comun doar numele, fiind un MOBA care va putea fi jucat doar cu tastele WASD si Space.

Principalele moduri de joc se numesc Scavange si Horde. Primul mod pune fata in fata 3 echipe a cate 4 jucatori, intr-o lupta apriga pentru obtinerea si apararea unor provizii. Intreaga lupta trebuie dusa in echipa, singuraticii fiind in pericol de a fi depasiti de numarul mare de inamici. Gamerii vor putea alege dintre cele patru personaje disponibile: Amber, Berg, Bryce si Isys. Fiecare personaj va fi disponibil in trei variante (survivor, mutated si armored), cate una pentru fiecare echipa combatanta.

In cazul in care ati jucat Bloodline Champions, veti fi obisnuit cu gameplay-ul si controlul personajelor, titlul fiind dezvoltat tot de Stunlock Studios.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...