Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Spiritul lui Aragones, la baza unei coregrafii fantastice pe Calderon

Recommended Posts

IW0S3se.jpg

Fanii lui Atletico au fost la înălțimea jucătorilor în meciul cu Barcelona, din returul sferturilor de finală ale UEFA Champions League. Coregrafia realizată de suporterii „colchoneros”, inspirată din cuvintele legendarului Luis Aragones, decedat pe 1 februarie, la 75 de ani, a fost impresionantă.

 

Mozaicul realizat de fani, care cuprindea cuvintele „Ganar y ganar y ganar y volver a ganar” (Să câștigi, să câștigi, să câștigi și să câștigi din nou!), a fost inspirat dintr-o celebră replică a lui Luis Aragones de pe vremea când pregătea formația de pe Vicente Calderon. Cuvintele

„Înțeleptului” au fost înconjurate de un alt mozaic, în culorile drapelului Spaniei, roșu și galben.

 

Varianta completă a replicii lui Luis Aragones este: "Y ganar, y ganar, y ganar, y volver a ganar, y ganar, y ganar, y ganar, y eso es el futbol, senores" (Să câștigi și să câștigi și să câștigi și să câștigi din nou. Acesta este fotbalul, domnilor).

 

Fanii lui Atletico au umplut arena madrilenă cu două ore înainte de startul meciului, ca urmare a unui îndemn al paginii oficiale a lui Atletico Madrid, încurajându-și neîncetat propria echipă, aflată în fața unui meci istoric contra echipei blaugrana.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...