Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Chelsea confirmă: Courtois poate juca în dubla din UCL. "N-a fost niciun moment sub semnul îndoielii"

Recommended Posts

KeH5e54.jpg

Directorul executiv al lui Chelsea, Ron Gourlay, a declarat vineri că în niciun moment nu a existat posibilitatea ca portarul belgian Thibaut Courtois, împrumutat de londonezi la Atletico Madrid, să nu joace împotriva echipei engleze.

 

''Cedarea s-a semnat la începutul sezonului. Poate să joace împotriva lui Chelsea, nu a fost sub semnul îndoielii în niciun moment. Anunţul făcut de UEFA îl vom evalua în următoarele 24-48 ore. Din ce ştim, noi am respectat sarcinile privind cedările de jucători. Poate juca împotriva lui Chelsea dacă vor decide să-l trimită în teren'', a declarat directorul executiv al londonezilor pentru Sky News.

 

 

Cu o zi în urmă, preşedintele lui Atletico, Enrique Cerezo, susţinea că portarul belgian nu poate juca împotriva lui Chelsea decât dacă spaniolii plătesc o sumă importantă de bani, de ordinul milioanelor de euro.

 

UEFA a anunţat vineri că dacă există o asemenea clauză este nulă şi inaplicabilă (DETALII AICI).

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce urat o ard si astia de la Chelsea,ca trebuie sa plateasta Atletico 3mil de euro daca il folosesc pe Courtouis in meciul cu ei .. acum le da voie,dar uefa a spus ca,clauza din contract este nula

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...