Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Speriați că jucătorii ar putea boicota meciul cu Chiajna, cei de la CFR au legitimat 14 juniori!

Recommended Posts

JpCyXDe.jpg

Oficialii celor de la CFR Cluj se tem ca jucătorii din lotul mare să nu boicoteze finalul de campionat și și-au luat rapid măsuri de siguranță.

Greja jucătorilor de la CFR Cluj (DETALII AICI) i-a luat prin surprindere pe oficialii grupării din Gruia. Iuliu Mureșan, președintele clubului, a spus că a stat de vorbă cu jucătorii, cărora le-a explicat situația, dar că a luat și o măsură de urgență menită a salva onoarea echipei.


”Este o situație inedită, s-a întâmplat pentru prima dată de când sunt eu la CFR. Am vorbit cu jucătorii, le-am explicat situația și sper că au înțeles și se vor prezenta la meciul cu Chiajna (n.r. - programat vineri, 2 mai, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1)”, a spus Mureșan.

Oficialul ardelenilor a spus apoi și ce măsuri au luat rapid cei din conducere.


”Oricum, pentru a evita orice fel de probleme și de surprize neplăcute, azi am legitimat 14 juniori la Liga Profesionistă de Fotbal.”

 

Se gândește să demisioneze de la CFR Cluj și să iasă din fotbal

Iuliu Mureșan a mai spus că această perioadă este cea mai dificilă de când este el la Cluj.

”Știu că jucătorii sunt neplătiți de patru luni de zile, darefectiv nu avem de unde să le dăm banii în acest moment, dar nu se pune problema de insolvență.

Oricum, dacă aceste probleme vor persista iau în calcul varianta de a mă retrage de la club și, dacă va fi așa, atunci voi pleca și din fotbal! Estea cea mai grea perioadă a clubului de 13 ani de când sunt eu aici”,
a conchis Iuliu Mureșan.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vaslui,Cfr ... Din ce in ce apar mai multe echipe cu probleme mari financir.Porumboiu si Paszkany au lasat echipele la greu

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...