Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Isăilă s-a înțeles cu Niculae și va sta pe banca Astrei din etapa viitoare

Recommended Posts

XqiCRrV.jpg

UPDATE: Oficial! Daniel Isăilă a redevenit antrenorul Astrei, ajungând la un acord cu Ioan Nicuale. Din etapa viitoare, Isăilă va sta pe banca giurgiuvenilor.

 

Florin Marin a plecat de la Astra după doar zece partide, din care două în Cupa României, cu Petrolul (0-0 și 2-1). Cu patru victorii, două egaluri și două înfrângeri în Liga 1, fostul „secund” al luiVictor Pițurcă a demisionat imediat după victoria cu 2-0 în fața Săgeții Năvodari, de miercuri, 7 mai, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. În locul său, se pregătește să revină Daniel Isăilă.

 

Din câte se pare, „Flocea” ar fi răspuns astfel imixtiunii patronuluiIoan Niculae în alcătuirea echipei. Înaintea pauzei, în minutul 43,Florin Marin efectua o schimbare ciudată: trimițându-l peYazalde în locul lui Iorga, deși ex-gălățeanul nu era accidentat și nu comisese nicio greșeală flagrantă care să justifice îndepărtarea sa.

 

În pauza meciului, la emisiunea Digi Sport Special au fost difuzate imagini cu organizatorul de competiții al giurgiuvenilor,Mihai Matei, vorbind la telefonul mobil. Imaginile au fost înregistrate înaintea introducerii lui Yazalde în teren. Potrivit unor surse din cadrul grupării de la malul Dunării, acela ar fi fost momentul în care Niculae a cerut schimbare în echipa lui Florin Marin.

 

MulyCcB.jpg

La finalul partidei, „Flocea” nu s-a prezentat la conferința de presă și i-a cerut patronului o întrevedere. În urma acelei discuții, Florin Marin a demisionat. Niculae avea să confirme ulterior, în direct la sport.ro, că a acceptat demisia fostului „secund” al lui Victor Pițurcă.

 

„Florin Marin şi-a dat demisia, eu i-am aprobat-o. Mi-a spus că e nemulţumit de joc şi că simte că nu mai poate controla echipa. De mâine mă voi gândi la un înlocuitor. Sper să-l conving pe Isăilă să revină. Plecarea lui a fost o greşeală şi sper că se va întoarce!”, a spus Niculae.

 

Daniel Isăilă, fostul antrenor al giurgiuvenilor, a confirmat pentru digisport.ro că a primit o ofertă de la Ioan Niculae de a se întoarce pe banca Astrei. „Mi s-a făcut o ofertă, am avut discuții toată seara. O să analizez împreună cu familia, încă nu am luat o decizie”, a mărturisit Isăilă.

 

Sursa : liga1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...