Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Gigi Becali, o zi în libertate: “La vară vor veni trei jucători români de valoare la Steaua”

Recommended Posts

qayKsQ7.jpg

Aflat în închisoare de peste un an, Gigi Becali a primit luni prima zi liberă la care are dreptul prin regimul deschis al detenției.

 

Patronul Stelei a profitat de acest lucru pentru a veni la Bucureștiși a sta alături de familia sa pentru 24 de ore, urmând ca marți dimineață să se prezinte din nou la penitenciarul Poarta Albă.

 

Becali și-a programat însă o bună parte din zi pentru treburile Stelei, acesta întâlnindu-se la domiciliul său cu mai mulți dintre oficialii și jucătorii echipei din Ghencea.

 

“În vară vor veni trei fotbaliști români de valoare la Steaua, sunt deja negocieri avansate.

 

Oricum, la meciuri nu mai am emoții atât de mari ca înainte. Nu mă mai interesează decât partea financiară care vine din cupele europene”, a spus Becali în fața reprezentanților presei.

 

Permisia de 24 de ore i-a fost acordată lui Gigi Becali în urma deciziei luate în luna aprilie, de comisia de specialitate a penitenciarului. Becali a fost recompensat pentru bună purtare, după ce a participat la activităţi şi a respectat regulamentul.

 

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

 

Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava până în 29 octombrie 2013, când a fost transferat la Penitenciarul Poarta Albă, după ce Administraţia Penitenciarelor a aprobat cererea acestuia. Finanţatorul FC Steaua execută pedeapsa în regim deschis.

 

"Trebuie să se obişnuiască lumea că nu sunt un câine, că nu pot să fiu arătat cum vrea şi când vrea cineva, sunt un om, nu sunt sălbatic, vorbesc cu oamenii. Nu mă arată nimeni când vrea, numai Dumnezeu poate să mă arate, nu este nimeni stăpân pe mine, eu sunt stăpânul meu şi numai un Hristos am, atât", a spus finanţatorul Stelei.

 

Sursa : liga1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

In sfarsit i-a dat si lui drumu ( macar 24h ) .. dar din nefericire mai are de stat dupa gratii inca 36luni 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...