Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Reduceri salariale masive la CFR Cluj! Mesajul lui Paszkany: "Acceptați sau sunteți liberi să plecați!"

Recommended Posts

MFJiLLG.jpg

După un sezon ratat, CFR Cluj va trece printr-o remaniere la vară. Mai mulți jucători au anunțat deja că vor pleca, iar alții urmează să fie puși pe liber.

 

Rui Pedro, Piccolo, Batin, Chanturia, Gabionetta, Djokovic, Maftei şi Rada sunt doar câțiva dintre cei care se află la final de contract cu ardelenii.

 

Cu toate că a reprezentat un adevărat paradis financiar pentru jucătorii străini, CFR Cluj s-a decis să reducă simțitor cheltuielile cu salariile fotbaliștilor.

 

Astfel, conform știridesport.ro, Arpad Paszkany le-a transmis un mesaj clar celor care activează încă la echipa din Gruia:

 

"Acceptaţi un salariu de maximum 8.000 de euro pe lună sau sunteţi liberi să plecaţi!"

 

În cazul în care cei care mai au contracte cu fosta campioană a Ligii 1 nu se vor supune reducerii salariale, ei vor fi trimiși la echipa a doua sau se vor antrena cu juniorii. În trecut, aceeași metodă a fost aplicată și în cazul lui Nuno Claro sau a lui Eduard Stăncioiu.

 

Conducerea clubului, la cerința lui Vasile Miriuță, încearcă să îi convingă pe Maftei și Rada să rămână la Cluj, însă în condițiile salariale impuse de Paszkany.

 

Căpitanul Cadu a anunțat că n-ar avea nicio problemă să rămână pe un salariu mai mic, însă cere un proiect serios, care să se bată pentru cucerirea unui trofeu - Liga 1 sau Cupa României.

 

Sursa : liga1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...