Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Zenga: ”Al Hilal este ca Steaua în Arabia Saudită, presiunea e fantastică!”

Recommended Posts

4EzslTx.jpg

 

Walter Zenga a explicat, într-o intervenție pe care a avut-o în cadrul emisiunii ”Digi Sport Special”, care sunt condițiile pe care le va întâmpina Laurențiu Reghecampf în lumea arabă.

Fostul antrenor al Stelei și care și-a încheiat recent socotelile cu Al Jazira, din Emiratele Arabe Unite, Walter Zenga, a spus că luiLaurențiu Reghecampf nu-i va fi ușor să se adapteze la Al Hilal.


”Fotbalul din Europa este total diferit de cel de aici, sunt chestiuni total diferite. Pe 19 și 26 august, Reghecampf va avea două meciuri extrem de tari cu o echipă de Champions League, plus că lupta din campionat va fi extrem de intensă.

 

Al Hilal, care este la nivelul Stelei din punct de vedere al valorii și al simpatiei din partea fanilor, joacă fiecare meci acasă cu 40.000-50.000 de spectatori, iar presiunea este fantastică. Reghe trebuie să înțeleagă mentalitatea dar și cerințele de acolo”, a spus Zenga la Digi Sport. 

Italianul s-a referit apoi și la alți factori care-și pun amprenta direct proporțional asupra pregătirii echipei.


”Normal că fotbalul e diferit față de ce se joacă în UEFA Champions League. Dar să nu credeți că aici e ușor. Ai meciuri peste tot, în Iran, Japonia, Coreea sau China și să nu credeți că sunt meciuri amicale, sunt țări diferite cu mentalități aparte.

 

Un exemplu este Ramadanul, care va începe la 26 iunie și se va termina la 26 iulie. În această perioadă poți face un singur antrenament pe zi, seara, în rest n-ai voie”, a conchis Zenga la Digi Sport.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Exagereaza un pic si Zenga .. zicea ca nu stie sigur daca se descurca Reghe in Arabia .. omu pregateste foarte bine echipele la care lucreaza .. normal k o sa faca fatza ! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...