Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Sergio Ramos, omul providențial pentru Real în finala UCL, și-a tatuat trofeul

Recommended Posts

mnT4CYw.jpg

Sergio Ramos s-a ținut de cuvânt așa cum a promis înaintea finalei UEFA Champions League, de la Lisabona, dintre Real Madrid și Atletico Madrid, scor 4-1, după prelungiri.

Real Madrid și-a salvat sezonul și și-a luat practic revanșa față deAtletico Madrid în finala UEFA Champions League, după ce elevii lui Diego Simeone au triumfat în La Liga. ”Galacticii” au fost însă la doar câteva secunde de a rata ”La Decima”, dar au avut șansă la faza din minutul 90+3, atunci când Sergio Ramos a trimis meciul în prelungiri cu o lovitură de cap.

A fost momentul culminant al partidei de pe ”Estadio Da Luz”, pentru că mai apoi în cele două reprize de prelungiri elevii luiAncelotti au mai punctat de trei ori prin Bale, Marcelo și Ronaldo (DETALII AICI și VIDEO).

gKJqZvN.jpg
Revenind la unul dintre căpitanii Realului, trebuie spus că acesta a marcat șase goluri extrem de importante pentru echipa sa în 2014. De fapt, Ramos are șapte reușite în total, în toate competițiile, un singur gol fiind marcat în 2013 în deplasarea de la Levante.

Așa cum a promis înaintea ultimului act al cele mai tari competiții intercluburi din lume, Ramos, care a fost și premiat înaintea amicalului dintre Spania și Bolivia (DETALII AICI și VIDEO) și-a tatuat pe gamba piciorului stâng trofeul UCL iar pe cea din dreapta, Cupa Mondială din 2010. Acum, starul spaniol, care are în palmares patru trofee majore (Euro 2008 și Euro 2012, își mai dorește și titlul suprem la Cupa Mondială din Brazilia.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...