Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Acord între Juventus și Morata. Real Madrid încă n-a dat undă verde transferului

Recommended Posts

Upibq5U.jpg

Viitorul lui Alvaro Morata pare tot mai departe de Santiago Bernabeu, cu atât mai mult cu cât la debutul sezonului viitor este așteptată revenirea lui Jese Rodriguez după accidentare. Morata ar deveni abia a treia opțiune pentru singurul loc de atacant din sistemul lui Carlo Ancelotti, așa că internaționalul de tineret cu Spania își caută o nouă echipă.

 

Potrivit cotidianului madrilen AS, atacantul de 21 de ani a ajuns deja la un acord cu Juventus, urmând să se transfere la campioana Italiei din sezonul viitor. Cu toate acestea, încă nu există un acord între cele două cluburi. Oferta ”Bătrânei Doamne” le-a bătut pe cele ale lui Arsenal și Manchester United, alte două echipe care și-l doreau pe tânărul atacant al Realului.

 

Real Madrid a anunțat deja că nu va face în această vară decât cel mult două transferuri: un mijlocaș și, în cazul în care va pleca Morata, un atacant (DETALII). Dacă Real își va da acordul, Morata poate deveni al doilea spaniol din lotul lui Juve, după Fernando Llorente. Sky Italia scrie că Juve va încerca să ajungă la o înțelegere și cu Real, săptămâna viitoare, la Torino, cu ocazia Unesco Cup, competiție în care se vor duela veteranii celor două cluburi.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...