Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Dinamo e aproape de insolvență, dar Stoican îşi doreşte titlul: "Nu vreau să rămână doar vorbe"

Recommended Posts

BIcPQAj.jpg

Dinamo a cerut intrarea în insolvenţă, însă problemele financiare nu îl sperie pe Flavius Stoican. Antrenorul ros-albilor are gânduri măreţe și vrea să aducă titlul în Ştefan cel Mare, pe care Dinamo nu l-a mai câştigat din 2007.

 

"Nu vreau să rămână doar vorbe, nu mă las până nu ne batem la campionat. Astra merge pe aceeași linie, chiar se îmbunătățește, Petrolul, la fel, iar asta nu înseamnă ca noi nu ne dorim să fim mai buni", a spus Stoican pentru Digi Sport.

 

Pentru a-şi îndeplini visul, Stoican e gata să profite şi de schimbările prin care trece marea rivală. Steaua abia și-a găsit antrenor: Costel Gâlcă îl va înlocui pe Laurenţiu Reghecampf, plecat la Al Hilal.

 

"Plecarea lui Reghecampf este o pierdere, el a reușit în doi ani de zile să câștige campionatul ... nu e ușor. Am înțeles că mai sunt oferte și pentru alți jucători, deci Steaua nu o să poată să ducă același ritm. Chiar dacă ei ar fi rămas în aceeași formulă, noi oricum ne doream mai mult sau speram la mai mult", a mai declarat antrenorul lui Dinamo.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...