Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] FIFA 15 va avea si editii Old-Gen

Recommended Posts

680.jpeg

 


Electronic Arts a anuntat ca FIFA 15 va avea si editii old-gen, care nu vor folosi motorul grafic Ignite. Acestea vor fi editiile pentru PlayStation 3, Xbox 360, Vita, 3DS si Wii. Se pare ca variantele pentru PS Vita, 3DS si Wii vor fi etichetate cu simbolul Legacy, ceea ce inseamna ca vor fi editii aduse la zi a jocului de anul trecut, FIFA 14.

Inca nu au fost anuntate noutatile cu care vor veni editiile pentru PlayStation 3 si Xbox 360.

Saptamana trecuta am anuntat ca variantele pentru PC, PlayStation 4 si Xbox One vor reprezenta saltul inainte al seriei FIFA, din punct de vedere grafic si gameplay, celelalte variante fiind construite cu ajutorul vechiului motor grafic.

 

 

Pentru posesorii de PC, FIFA 15 va veni si cu o surpriza mai putin placuta, cerintele de sistem fiind destul de mari, jocul avand nevoie de un procesor Intel Q6600 Core2 Quad 2.4Ghz si placi video ATI Radeon HD 5770 sau Nvidia GTX 650 (vezi toate cerintele de sistem).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Era de astepat ca cerintele de sistem sa fie destul de mari tinand cont ca se trece la o alta generatie grafica si gameplay. Observ ca incep sa apara multe jocuri ce necesita Windows pe 64 bits obligatoriu..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anul acesta o sa fie ultimul an cand Messi apare pe coperta FIFA, m-am cam saturat sa tot il vad pe coperta, mai degraba l-as vedea pe Reus sau Gotze sau chiar Ibrahimovic.Dar nu prea conteaza coperta atata timp cat jocul este unul genial, sper sa nu avem parte iar de un joc handicapat cu o suta de buguri.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...