Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

Victoria Rapidului la TAS, privită cu scepticism! Marian Iancu: "Va fi o certă candidată la retrogradare"

Recommended Posts

HkQMmm5.jpg

 

După un an petrecut în liga a doua și nenumărate probleme financiare și la nivelul conducerii, Rapid a primit o veste excelentă. Giuleștenii au primit acordul celor de la TAS de a evolua în ediția 2014-2015 a Ligii 1 (DETALII AICI).

Decizia venită de la Lausanne l-a bucurat pe Marian Iancu, însă fostul finanțator al Politehnicii Timișoara e sceptic în privința viitorului clubului giuleștean. Fan declarat al RapiduluiIancu a susținut în nenumărate rânduri că ar fi gata să investească la echipa din Giulești, dar numai dacă gruparea va începe un nou proiect în ligile inferioare.

"Rapidul necesită un proiect inițial dintr-o ligă inferioară. În condițiile de azi, nu mă pot implica. Nu vreau să intru în detalii, dar nu m-a surprins decizia venită de la Lausenne. Cred că Rapidul va risca anul acesta să dezamăgească suporterii. Va fi un sezon pierdut pentru Rapid, un an ratat, raportat la ce posibilități sunt. Rapid va fi una dintre candidatele la retrogradare" a declarat Iancu la Sport Total FM.

Deși un om potent financiar din Italia, care este implicat de ani mulţi în fotbal, va prelua Rapidul dacă îşi va da acceptul administratorul judiciar al clubului, Cristina Andronache, Marian Iancu are o altă soluție pentru viitorul giuleștenilor.

"Un sfat ar fi să constituie o nouă asociație non-profit cu tot palmaresul, adică o nouă echipă în paralel, pentru că în cazul în care va eșua in prima liga va avea de câștigat cu cealaltă formație în vederea revenirii în forță în Liga 1" a încheiat Iancu.

 

Sursa : www.digisport.ro

 

 

 

 

 
 
 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...