Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Zamfir a investit 200.000 €, dar va ceda Rapidul italienilor: "Trebuie doar să achite datoriile"

Recommended Posts

1B44iDV.jpg

ÎN DIRECT la Digi Sport Special, Adrian Zamfir a oferit detalii despre stadiul negocierilor cu afaceriștii italieni care doresc să preia Rapidul și a dezvăluit suma pe care a investit-o la clubul giuleștean, din momentul preluării acestuia.

 

Deși a anunțat de curând că echipa a ajuns pe mâna suporterilor, tot Zamfir a fost mandatat să negocieze viitoarea vânzare.

 

Zamfir va ceda clubul în schimbul sumei simbolice de un euro, după cum a anunțat în emisiunea lui Vali Moraru. El a vorbit mai întâi despre decizia anunțată de TAS (DETALII).

 

"Mi s-a părut o decizie normală. M-am bucurat, normal! Nu spun că a fost ceva premeditat, omul e supus greșelii (n.r. comisiile din țară), dar, din păcate, cu Rapid s-a greșit de două ori. Iarăși, din păcate, nu poate fi tras nimeni la răspundere. Nu e normal să se întâmple ce s-a întâmplat cu Rapidul, în două rânduri", a spus Adrian Zamfir, care a optimist în privința negocierilor cu oamenii de afaceri interesați de achiziționarea Rapidului:

 

"Eu sper să se facă tranzacția în viitorul imediat. Ideea e că ni s-au părut niște oameni serioși, mai ales pentru faptul că nu au făcut mare vâlvă. Eu sunt pozitiv. Și eu sunt la fel de hotărât, mie îmi place să spun că o înțelegere e gata când se semnează actele".

 

Despre cedarea clubului către fani, Zamfir a declarat: "A fost un grup de suporteri care, întradevăr, a semnat niște acte cu mine. Ei vor binele Rapidului și m-au lăsat pe mine să port aceste negocieri. De câte ori am avut și a fost nevoie, am dat niște bani acolo. Nu e o sumă mare. Nu se pune problema de luat bani înapoi, dar suma investită este de peste 200.000 de euro!".

 

Adrian Zamfir speră că totul se va rezolva în favoarea echipei:"Noul investitor trebuie să readucă clubul pe picioare, să achite datoriile. Eu am spus că cedez și sunt dispus să renunț și la bani, cu condiția să fie totul bine pentru club. Am promis noilor acționari că o să-i ajut cu tot ce pot".

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...