Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

Stromsgodset - Steaua 0-1. Iancu a fost decisiv! Chipciu și Vâlceanu, ocazii mari. Arlauskis, providențial

Recommended Posts

XG4eUyw.jpg

 

Steaua a început mai greu partida de la Drammen, norvegienii au dominat, iar roș-albaștrii au avut șansă cu un Arlauskis în formă.

În partea a doua, campionii au marcat, au ratat și două ocazii monumentale, iar returul de peste o săptămână pleacă de la 1-0 pentru elevii lui Gâlcă.

Pe terenul sintetic din Drammen, gazdele au început mai bine şi au ratat cele mai mari ocazii din prima repriză. Ogunjimi l-a evidenţiat pe Arlauskis, care a respins senzațional mingea expediată de norvegian (31), iar Storflor n-a prins poarta din apropiere, la o lovitură trimisă cu capul (36).

Şansele s-au răzbunat în debutul părţii secunde. Titularizat de Costel GâlcăGabi Iancu a dejucat pasul la ofsaid al apărării scandinave, şi l-a învins pe portarul Adam Larsen Kwarasey cu un şut cu boltă, în startul reprizei a doua, spre disperarea puținilor fani din tribune.

Latovlevici putea să închidă meciul, însă mingea a fost deviată în corner. Ocaziile meciului i-au adus în prim-plan pe Chipciu și peVâlceanu. Ambii s-au trezit în poziție de gol, față în față cu Larsen, dar execuțiile n-au fost dintre cele mai bune.

Chipciu l-a driblat și pe portar, undeva la marginea careului mare, după care a tras la poartă, deși era incomodat de un adversar, dar mingea s-a dus pe lângă bară. În ultimele secvențe ale partidei, și Vâlceanu a trecut pe lângă gol, dar stelistul a încercat un lob peste Larsen, în locul unui șut, iar portarul norvegienilor a reținut.

Și Arlauskis s-a mai remarcat încă o dată pe final, dovedind că a fost unul dintre cei mai buni steliști ai zilei, dacă nu chiar cel mai bun.  Una peste alta, Steaua s-a impus la Drammen și are acum prima șansă la calificare în returul care se va disputa pe Arena Națională miercurea viitoare, 23 iulie, ora 20:30.

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Frumos golul lui Iancu. A mai dat si cu dreptu' el fiind stangaci. Totusi, meritam sa castigam la o diferenta mai mare. Ca idee, mi-a placut foarte mult jocul norvegienilor. Cu multi pusti, au jucat superofensiv. Chiar foarte placut ochiului, seamana mult cu ce se joaca in EPL.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A fost un meci echilibrat dupa parerea mea, norvegienii au dominat prima repriza, iar noi cea de a doua. Am avut noroc cu Arla in poarta la cele 2 faze in care puteam sa primim gol. Sper sa fie bun acest 1-0, sa nu intoarca rezultatul la Bucuresti.. Cat despre Iancu, a fost un gol frumos, insa vroiam sa inscrie si Vilceanu, si sa dea pasa Lato in loc sa suteze si sa se respinga mingea in corner. La fel si Chipciu, putea sa fenteze portarul la o faza 2 vs 1 (portarul + 1 fundas)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...