Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

Play-off-ul Europa League: Lyon - Astra, Petrolul - Dinamo Zagreb. Programul complet al meciurilor

Recommended Posts

ynDFg6u.jpg

 

Astra şi Petrolul şi-au aflat adversarii din play-off-ul UEFA Europa League. Giurgiuvenii vor da piept cu Olympique Lyon, în timp ce ploieştenii o vor întâlni pe Dinamo Zagreb.

Astra va disputa primul meci în deplasare, în timp ce petrolul va juca manşa întâi pe teren propriu. Partidele se vor disputa pe 21 august (turul) şi 28 august (returul).

Tragerea la sorți pentru play-off-ul UEFA Europa League va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, de la ora 14:00, în cadrul emisiunii "Fotbal Club".

România are două reprezentante în această fază a competiției, niciuna cap de serie: vicecampioana Astra Giurgiu - care este și deținătoarea Cupei și a Supercupei - și Petrolul Ploiești.

Pentru această tragere la sorți, UEFA a împărțit echipele în 6 grupe: 5 sunt formate din 10 echipe (5 dintre ele sunt cap de serie), iar una are 12 formații (6 dintre ele sunt cap de serie).

Petrolul face parte din grupa a treia. Posibilii săi adversari suntDinamo ZagrebTwente EnschedePAOK SalonicRapid Viena sau Trabzonspor.

Astra este în grupa a patra și ar putea juca împotriva lui Dinamo Moscova, FC Torino, Hull City, Legia Varşovia sau OlympiqueLyon.

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

E greu pentru Astra, nu le dau prea mari sanse. Chiar daca Lyon nu mai e ce a fost odata, are o istorie bogata, iar Astra pleaca de pe locul secund. Petrolul cred ca are sansa ei, poate trece de Dinamo Zagreb, nu gasesc motive sa nu se intample asa.

 

Eu oricum sper ca toate echipele romanesti sa se califice in grupele Uefa Europa League, iar Steaua in Champions League, e normal sa imi doresc asta.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...