Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

Steaua a refuzat să mai plătească 100.000 €. Cum l-a ratat campioana pe Younes Hamza

Recommended Posts

Steaua l-a adus în această vară pe Valentin Lemnaru, de la "U" Cluj, dar chiar şi aşa Costel Gâlcă a mai cerut întăriri în compartimentul ofensiv. Cum Keşeru rămăsese singurul atacant veritabil, după plecările lui Piovaccari şi Kapetanos, noul antrenor al roş-albaştrilor a considerat că mai are nevoie de un jucător pe acest post, chiar şi după transferul fostului dinamovist.

 

VL2o8xv.jpg

 

Negocieri sistate pentru 100.000 de euro

 

Younes Hamza a devenit astfel principala ţintă a campioanei României, iar oficialii grupării din Ghencea au demarat tratativele cu Botev Plovdiv. După primele tatonări, s-a ajuns la negocierile privind suma de transfer. Bulgarii au cerut iniţial 600.000 de euro, însă ulterior au anunţat că sunt gata să se despartă de atacantul tunisian pentru jumătate de milion de euro. Gigi Becali nu a fost însă de acord şi i-a transmis lui Valeriu Argăseală, cel mandatat să se ocupe de transfer, că roş-albaştrii nu oferă mai mult de 400.000 de euro. Negocierile au fost sistate în acest punct, până în momentul în care Steaua şi-a aflat adversara din play-off-ul UEFA Champions League. Atunci, trupa din Ghencea a reluat tratativele, şi la insistenţele antrenorului Costel Gâlcă.

Preşedintele Valeriu Argăseală s-a deplasat în weekend la Plovdiv, acolo unde se înţelesese verbal, atât cu jucătorul, cât şi cu Botev Plovdiv. Oficialul Stelei a revenit în ţară, iar duminică seara a solicitat parafarea actelor prin fax. Surpriză însă: Ludogorets Razgrad, chiar adversara roş-albaştrilor din UCL, a intrat pe fir şi i-a făcut o ofertă tunisianului, cu un salariu de 25.000 de euro lunar, faţă de doar 15.000 cât îi oferea formaţia patronată de Gigi Becali. Hamza a amânat un răspuns clar pentru luni, deşi îi promisese lui Valeriu Argăseală că va merge în Ghencea.

 

În aceste condiţii, aflând de interesul bulgarilor, Steaua a încercat, în cursul zilei de luni, să se replieze cu o contraofertă, însă era deja prea târziu. Hamza efectuase vizita medicală cu Ludogorets şi a semnat un contract pe 3 ani cu formaţia la care mai evoluează şi Cosmin Moţi.

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 
 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Acelasi lucru ca si cu Moraes, s-au tiganit pe 100-200.000 de euro.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...