Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

Astra a fost amendată și riscă din nou să fie depunctată pentru banii pe Ioniță 2

Recommended Posts

DJNPurt.jpg

 

Astra Giurgiu a fost amendată din nou de Comisia de DisciplinăFederației Române de Fotbal și riscă depunctarea și interdicția la transferuri, dacă nu plătește până pe 3 septembrie suma de 150.000 de euro către Rapid, ca restanțe din transferul mijlocașului Alexandru Ioniță (foto, în centru).

La ședința de miercuri, Comisia de Disciplină a hotărât să dea un nou termen "Cazului Ioniță", după o sancțiune financiară de 3.000 de lei. Pe 3 septembrie, oficialii Astrei sunt chemați din nou la Comisie, pentru a prezenta dovezile plății a 150.000 de euro către clubul Rapid București. În caz contrar, vicecampioana și deținătoarea Cupei și a Supercupei României riscă să fie depunctată în campionat și să primească interdicție la transferuri.

Este a doua penalitate de acest gen primită de giurgiuveni din partea Comisiei, după cea din urmă cu aproape o lună, de 7.000 de lei (DETALII AICI). Atunci, fusese stabilită ziua de 23 iulie ca dată limită, cu aceeași condiție, în cazul neprezentării dovezii de plată, însă termenul a fost amânat.

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...