Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

E30

Seriale noi: sezonul 2014-2015

Recommended Posts

1.The Red Band Society

 

468788l-slideshow_2_large.jpg

 

Fox, 17 septembrie

Proiectul are la bază un serial de succes catalan, Polseres vermelles şi spune povestea unui grup de adolescenţi nevoiţi să trăiască într-o aripă a spitalului Ocean Park din Los Angeles. Un grup de actori tineri îi interpretează pe protagonişti, în timp ce Octavia Spencer şi Dave Annable sunt doi dintre medicii şi asistentele care îi au în grijă. Conform unui comunicat Fox, serialul va explora prietenii puternice, primele iubiri, păţanii şi aventurile ieşite din comun ale tinerilor pacienţi, gata de orice pentru a întrerupe monotonia vieţii lor de spital. Steven Spielberg este producător executiv, iar Fox a făcut deja disponibil online primul episod al serialului, dar acesta nu poate fi văzut din România.

 

2.Mulaney

 

637538l-slideshow_2_large.jpg

 

Fox, 5 octombrie

Unul dintre cei mai pop.ulari scenarişti ai Saturday Night Live şi stand-up comedian în ascensiune, John Mulaney încearcă să dea lovitura şi pe micul ecran cu acest sitcom bazat pe o versiune fictivă a sa. Autor de comedie din New York, Mulaney împarte un apartament cu doi buni prieteni şi are interacţiuni şi cu vecinii săi. Viaţa liniştită a eroului se zdruncină din temelii când este angajat ca scenarist pentru Lou Cannon (Martin Short), un actor de comedie legendar şi gazdă a unui pop.ular show TV. Se va ridica John la înălţimea aşteptărilor în stresanta lume a televiziunii?

 

3.Empire

 

118352l-slideshow_2_large.jpg

 

Fox, premiera va fi anunţată în curând
Serialul dramatic ne poartă în lumea mogulilor hip-hop, cu ajutorul lui Terrence Howard. Actorul îl interpretează pe Lucious Lyon, liderul familiei ce conduce Empire Entertainment, una dintre cele mai puternice prezenţe pe piaţa muzicală americană. O familie dezbinată de ambiţie, căci Lucius, diagnosticat cu boala Lou Gehrig (sau ALS, de la "Amyotrophic lateral sclerosis", ca să facem legătura cu isteria online provocată de curajoşii care îşi aruncă găleţi de apă cu gheaţă în cap), a hotărât ca doar unul dintre cei trei fii ai săi va moşteni imperiul muzical. În luptă se aruncă şi Cookie (Taraji P. Henson), fosta soţie de-abia ieşită din închisoare a lui Lucius, iar asta nu va face deloc mai uşoare problemele familiei. Muzica este compusă de celebrul Timbaland.

 

4.Marry Me

 

151430l-slideshow_2_large.jpg

 

NBC, 14 octombrie
Un nou sitcom despre provocările unei relaţii pe termen lung, Marry Me îi are în vizor pe Annie (Casey Wilson) şi Jake (Ken Marino), doi tineri care sunt de şase ani împreună şi simt nevoia să-şi oficializeze relaţia. Doar că foarte energica Annie se apucă să-l certe pe Jake exact când acesta intenţionează să facă pasul cel mare, iar de aici lucrurile nu fac decât să se complice. Interesant este faptul că producătorul David Caspe, cunoscut şi pentru serialul Happy Endings, a bazat serialul pe propriile experienţe din relaţia cu Casey Wilson, actriţa care interpretează rolul principal din serial. Cei doi s-au căsătorit în luna mai a acestui an.

 

5.The Mysteries of Laura

 

290149l-slideshow_2_large.jpg

 

NBC, 17 septembrie
Bazat pe serialul spaniol Los misterios de Laura, noua producţie NBC o are în centrul atenţiei pe Debra Messing, în rolul Laurei Diamond, o poliţistă din New York care, pe lângă multiplele provocări de la serviciu, trebuie să facă faţă şi vieţii de familie: este o mamă singură, iar cei doi fii gemeni nu îi fac decât probleme. Faptul că fostul soţ (interpretat de Josh Lucas) preferă să facă pe "tatăl cel cool", care nu îi ceartă niciodată pe cei doi prichindei zvăpăiaţi, nu îi convine deloc Laurei. La începutul aventurii de pe micul ecran, viaţa eroinei este ruptă între două întrebări: "cine a comis această abominabilă crimă?" şi... "am nevoie de o dădacă?".

 

6.Galavant

 

160983l-slideshow_2_large.jpg

 

ABC, premiera va fi anunţată în curând
O combinaţie inedită pe micile ecrane: un hibrid între basm cinematografic şi muzical, Galavant ne arată extraordinarele aventuri ale cavalerului titular (Joshua Sasse, foto), a cărui speranţă la un viitor "ca în poveşti" se năruie când frumoasa şi iubita lui Madalena (superba actriţă australiană Mallory Jansen, cunoscută din serialele Baby Daddy şi Young & Hungry) este răpită de maleficul rege Richard (Timothy Omundson). Eroul nu se va da în lături de la nimic pentru a o recupera pe Madalena, dar planurile sale de salvare îl vor arunca într-o mulţime de peripeţii pline de primejdii. Muzica serialului este compusă de multi-premiatul Alan Menken, laureat cu nu mai puţin de opt Oscaruri pentru melodiile unor animaţii precum Frumoasa şi Bestia, Pocahontas, Aladdin şi Mica sirenă.

 

Sursa: eGaming

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...