Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

E30

Premierele săptămânii 29 august - 4 septembrie 2014. Află ce-i de văzut pe marile ecrane în acest weekend!

Recommended Posts

Avem de-a face cu o săptămână a tensiunii şi a acţiunii de modă veche, asezonate din plin cu exuberanţă indo-europeană! Iată mai jos recomandările Cinemagia cu privire la premierele săptămânii, într-unul din cele mai "coerente" weekend-uri din 2014.


 


1. The Expendables 3: Eroi de sacrificiu


 


the-expendables-3-256994l.jpg


 


The Expendables 3 are toate şansele să urce pe primul loc în topul încasărilor din acest weekend. Lui Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Arnold Schwarzenegger şi Dolph Lundgren li se adaugă Harrison Ford, Antonio Banderas, Wesley Snipes, Kellan Lutz şi Mel Gibson, ultimul în rolul lui Conrad Stonebanks, un fost amic al lui Barney Ross (Stallone), gata să distrugă întreg grupul. Numai că acesta are parte de noi posiblităţi datorită membrilor mai tineri, mult mai pricepuţi la noile tehnologii. Oare Barney şi cei din generaţia lui să înţeleagă că a venit vremea să se pensioneze? Cel mai probabil nu, căci, în ciuda încasărilor nu foarte mari, Sylvester Stallone a discutat despre o nouă continuare în care ar vrea să-i reunească pe interpreţii lui James Bond.


 


2. A Most Wanted Man


 


a-most-wanted-man-402691l.jpg


 


 


Ultimul rol principal finalizat al lui Philip Seymour Hoffman, înainte de decesul său prematur din februarie, este şi unul care face cinste carierei apreciatului actor. El este Günther Bachmann, un specialist în spionaj şi terorism din Hamburg, însărcinat să ţină sub supraveghere comunitatea islamică a oraşului. Bachmann, colegii săi, dar şi agenţiile de spionaj concurente intră în stare de alertă când în Hamburg ajunge Issa (Grigoriy Dobrygin, actorul rus premiat cu un Urs de argint la Berlin în 2010 pentru excelentul Cum mi-am petrecut sfârşitul verii), un tânăr de origine cecenă cu intenţii extrem de suspecte, cel puţin din punctul de vedere al siguranţei germane. Regizorul Anton Corbijn controlează perfect un scenariu bine ritmat, foarte sec şi eficient, bazat pe romanul omonim al lui John le Carré.


 


3.The Keeper of Lost Causes


 


the-keeper-of-lost-causes-354651l.jpg


 


Cel mai popul@r film danez din 2013 şi a doua premieră din genul thriller a săptămânii, Kvinden i buret este adaptarea romanului omonim al unuia dintre cei mai popul@ri autori scandinavi, Jussi Adler-Olsen. Aflăm povestea detectivului Carl Mørck (Nikolaj Lie Kaas) şi a asistentului său Assad (Fares Fares), care investighează un caz vechi de cinci ani despre dispariţia unei femei din scena politică, Merete Lynggaard. Soarta lui Merete îi va face pe cei doi eroi să îşi dea seama că sub faţa aparent imaculată a Norvegiei se ascunde o zonă tenebroasă.


 


4.Viaţa nu îţi oferă a doua şansă


 


zindagi-na-milegi-dobara-641853l.jpg


 


Premiera de vineri este un nou exemplu că cinema-ul bollywoodian s-a îndepărtat consistent de la clasicele poveşti de dragoste consumate printre momente muzicale având ca fundal spectaculoşii munţi ai Kashmirului. Viaţa nu îşi oferă a doua şansă este unul dintre cele mai internaţionale hituri indiene, cu filmări în Spania, Egipt, Marea Britanie şi, desigur, India. Povestea se învârte în jurul a trei prieteni porniţi într-un echivalent turistic al unei petreceri a burlacilor: o călătorie de trei săptămâni în care au făcut legământ să încerce trei sporturi extreme diferite. Întâlnirea în Costa Brava cu frumoasa Laila (Katrina Kaif) va scurtcircuita relaţia dintre cei trei, iar aventurile lor îi vor face să înţeleagă că poate aveau o viziune greşită despre ceea ce este important în viaţă. 


 


Sursa: eGaming


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...