Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

E30

Wesley Snipes revine în Blade 4?

Recommended Posts

Cum The Expendables 3 nu a avut încasările scontate, actorul speră să îşi rotunjească contul prin intermediul unui sequel Blade


 


682151l-640x400-b-eaac03ac.jpg


 


Conform informaţiilor obţinute de publicaţia NY Daily News, actorul Wesley Snipes (52 de ani) îşi va relua rolul vânătorului de vampiri din seria Blade într-un nou sequel. Blade 4 nu are încă un scenarist ori un regizor ataşat, astfel încât se aşteaptă încă o confirmare a producţiei.


 


Snipes a declarat în mai multe rânduri, după ieşirea sa din închisoare, în aprilie 2013, că doreşte să îşi reia cariera de actor. Însă ofertele de lucru nu s-au prea arătat. Cum The Expendables 3, în care Snipes apare alături de alţi foşti veterani de acţiune ai marelui ecran – Mel Gibson, Dolph Lundgren, Harrison Ford – s-a dovedit un eşec la box office, actorul mai are acum o şansă cu Blade 4. Dacă producţia se concretizează, actorul va primi 3 milioane de dolari, plus o parte din profit.


 


Thriller-ul Blade este unul dintre primele filme de succes inspirate din benzile desenate ale Marvel (studioul a devenit acum o forţă în domeniu şi a recâştigat nu demult drepturile de producţie asupra personajului Blade). Lansat în 1998, Blade a obţinut încasări internaţionale de peste 130 de milioane de dolari şi a generat două continuări.


 


 


Sursa: eGaming


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...