Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

"Chicharito" este varianta de rezervă a Realului, în cazul în care Falcao sau Negredo nu ajung la Madrid

Recommended Posts

n3WpRK4.jpg

 

Presa engleză susține la unison că Real Madrid caută întăriri pentru atac și în Premier League. Deși l-au adus în această vară pe columbianul James Rodriguez, trupa lui Ancelotti mai vrea un vârf și tratează pentru Falcao și Negredo.

 

Evident, Radamel Falcao este prima opțiune a grupării blanco, dar Florentino Perez și-a pregătit o variantă de rezervă în cazul în care atacantul de 28 de ani nu poate fi transferat de la AS Monaco. Dacă afacerea nu se va materializa în 24 de ore, Real îl poate aduce pe Alvaro Negredo de la Manchester City, unde spaniolul nu prea are șanse la titularizare.

Deși ar trebuie să fie o mutare accesibilă, Real nu rămâne descoperită. Pentru a fi sigură că se va alege cu un atacant la final de august, trupa madrilenă a luat contactul și cu Manchester United, pentru a-i propune un împrumut sau un transfer al lui "Chicharito Hernandez".

Mexicanul de 26 de ani s-a achitat mereu foarte bine de sarcini pe Old Trafford, dar faptul că în lot există Rooney și Van Persie îi limitează foarte mult șansele de afirmare, astfel că nici acesta nu ar spune 'nu' mutării la un club de nivel similar.

Sezonul trecut, Hernandez, care este evaluat la 14 milioane de euro, a jucat 30 dde partide în toate competițiile și a marcat 5 goluri, fără să-l impresioneze pe noul antrenor, Louis Van Gaal.

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...