Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

E30

Vin Diesel a găsit o modalitate ingenioasă pentru a readuce în atenţie un proiect de suflet

Recommended Posts

Actorul este hotărât să facă din Hannibal the Conqueror următorul său film


 


214294l-640x400-b-fadcdf11.jpg


 


După ce mai mulţi ani la rând a vorbit despre un viitor film Hannibal, Vin Diesel a hotărât să renunţe la vorbe şi să îşi promoveze proiectul de suflet într-un mod ceva mai original. Astfel, după cum aflăm şi de pe pagina sa de Facebook, actorul a urcat într-un elicopter un poster al filmului – deja cu o sugestie de titlu – şi a înregistrat o secvenţă video ce vorbeşte de la sine.


 


Pe contul de Facebook, actorul a inclus şi un citat. „Voi găsi o cale sau voi inventa una”. Este o replică atribuită lui Hannibal, rostită în timpul Celui de-al Doilea Război Punic, atunci când generalii săi i-au spus că nu va putea traversa Alpii cu elefanţii. Hannibal (247-183 Î. Hr.), a fost considerat unul dintre cei mai străluciți comandanți militari din istorie și unul dintre cei mai mari dușmani ai Republicii Romane.


 


În urmă cu doar câteva luni, pe pagina de film a MTV apărea o ştire legată de începerea pre-producţiei la Hannibal, film pe are Diesel a declarat că doreşte să îl dedice „fratelui” său timpuriu decedat, Paul Walker. Actorul a mai spus şi că îşi doreşte să facă din Hannibal o trilogie. Ţinând cont de „insistenţa” lui Diesel, se pare că nu va mai dura mult până când filmul va primi undă verde pentru producţie.


 



 


Sursa: eGaming


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...