Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

E30

As Above/So Below: iată terifiantele catacombe de sub Paris

Recommended Posts

Precum în iad, aşa şi pe pământ se lansează la cinema pe 12 septembrie


 


672130l-640x400-b-ada69a1c.jpg


 


Sub străzile Parisului se află kilometri de catacombe: acestea sunt locul de veci a sute de suflete. Atunci când o echipă de exploratori se aventurează în labirintul lugubru al oaselor, ei descoperă un secret întunecat care există în acest oraș al morților. O călătorie în lumea nebuniei și a terorii, As Above/So Below de la Legendary Pictures ajunge în adâncul sufletului omenesc pentru a scoate la iveală demonii care ne bântuie pe fiecare dintre noi. Iată un clip „Behind the scenes”, cu regizoriişi actorii, prinşi în claustrofobele catacombe, la filmări.


 


Scarlett, o femeie arheolog căreia îi plac provocările, și-a dedicat întreaga viață căutării celei mai mari comori ascunse din istorie: Piatra filosofală a lui Flamel. După cum spune legenda, acest obiect misterios poate transforma metalelel în aur pur și poate da viață veșnică - o putere de dincolo de orice închipuire.


 


Chinuită de tragedia sinuciderii tatălui ei, presupus a-și fi pierdut mințile, Scarlett ajunge să fie obsedată: niciodată nu va fi fericită până nu îi va desăvârși lucrarea tatălui și îi va pune moștenirea la locul cuvenit. O serie de enigme criptate o duc la descoperirea misterioasei pietre, care este ascunsă undeva sub străzile Parisului, în cele mai mari cripte din lume: Catacombele.


 


 


Pentru a o însoți în misiunea ei istorică, Scarlett apelează la vechiul ei iubit și partener de lucru, George, un arheolog strălucit el însuși, dedicat restaurării monumentelor istorice, dar și pe Benji, un cameraman amator. Conștienți de pericolele de dedesubt, cei trei străbat Orașul Luminilor și apelează la o echipă de specialiști în catacombe, Les Cataphiles, care să-i conducă.


 



 


Sursa: eGaming


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...