Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

E30

Au fost stabilite două noi continuări ale lui Terminator

Recommended Posts

Află când vor apărea pe ecrane peliculele ce vor întregi trilogia începută de Terminator Genisys, film ce urmează a fi lansat în vara anului viitor


 


628520l-640x400-b-ab637156.jpg


 


Un reeboot al lui Terminator a fost anunțat pentru vara lui 2015, însă site-urile de profil au publicat anterior știrea potrivit căreia drepturile de producție asupra francizei vor reveni la James Cameron abia în 2019, motiv pentru care studiourile Paramount și-au propus să încheie până atunci o nouă trilogie. Însă, datorită întârzierilor destul de mari cu producția lui Terminator: Genisys (lansarea va avea loc pe 1 iulie, anul viitor), planul s-a redus la o singură continuare.


 


Potrivit Deadline.com, studiourile au anunțat recent că au făcut totuși loc în orarul de lucru pentru două continuări și au stabilit chiar și datele de lansare ale acestora: prima vine pe 19 mai 2017, iar cea de-a doua la diferență de numai un an, pe 29 iunie 2018.


Deocamdată nu se cunosc mai multe detalii despre sequel-uri. Se speculează însă că acesta vor fi filmate în paralel.


 


Terminator Genisys este regizat de Alan Taylor (Thor: The Dark Word) și îi are în distribuție pe Arnold Schwarzenegger, Jason Clarke, Emilia Clarke, Jai Courtney și Matt Smith.


 


Sursa: eGaming


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...