Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

E30

Despre ce va fi vorba în noul serial iniţiat de Spielberg, Minority Report

Recommended Posts

Acţiunea se desfăşoară la zece ani după evenimentele din film şi încheierea programului de prevenire a infracţionalităţii numit Pre-Crimă


 


720488l-640x400-b-6364211c.jpg


 


Am anunţat recent dezvoltarea unui serial Minority Report - iniţiat de Steven Spielberg - ce are la bază filmul din 2002, cât şi povestirea lui Philip K. Dick. Iată acum, prin intermediul TheHollywoodReporter.com,  şi premisa serialului, al cărui scenarist este Max Borenstein (Godzilla).


 


Acţiunea se desfăşoară la zece ani după încheierea, în Washington, a programului Departamentului de Justiţie numit Pre-Crimă. Unul dintre cei trei Vizionari ce au făcut parte din proiect se zbate acum să se readapteze vieţii „umane” obişnuite, însă rămâne bântuit de momentele de clarviziune din trecut. Face însă cunoştinţă cu o femeie detectiv, de asemenea chinuită de trecut, care l-ar putea ajuta să îşi folosească în mod pozitiv uimitoarea abilitate.


 


Serialul funcţionează aşadar ca un sequel şi are în rol central un personaj feminin, spre deosebire de film, în care Tom Cruise era protagonist. După ultimele negocieri, se pare că serialul va ajunge în grila postului TV Fox.


 


Sursa: eGaming


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...