Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

Adrian Cristea nu se lasă! Un nou termen dat de comisii pentru recuperarea datoriilor de la Steaua

Recommended Posts

fcrfBoy.jpg

 

Adrian Cristea a jucat doar patru luni la Steaua, însă divergențele dintre cele două părți continuă și la aproape un an după ultimul meci jucat de fotbalist în tricoul roș-albastru.

 

Mijlocașul de 30 de ani a câștigat procesul intentat Stelei, după memoriul depus la LPF, și are de primit 120.000 de euro, prima pentru calificarea în Champions League, plus mai multe salarii restante.

Campioana întârzie să efectueze plățile, iar Cristea nu se lasă. Chiar dacă acesta și-a găsit în sfârșit echipă, iar în această săptămână a semnat cu Concordia Chiajna (DETALII AICI), mijlocașul își apără în continuare interesele.

El a făcut plângere la Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor (CNSL), iar organismul a dispus un nou termen în acest caz. Cele două părți vor apărea în fața comisiei pe 24 septembrie.

 

12 meciuri a jucat Cristea la Steaua

1 gol a înscris "Prințul" pentru trupa roș-albastră: în victoria cu 5-0 obținută cu Săgeata Năvodari

20 de minute a jucat Cristea în turul play-off-ului din sezonul trecut cu Legia și 32 de minute în manșa a doua, din Polonia. El își cere bonusul pentru accederea în grupele UCL, motivând prezența în teren în "dubla" cu polonezii

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...