Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Zotta are planuri mari cu FC Braşov: ''Vrem să visăm şi să jucăm în Europa League''

Recommended Posts

snePKin.jpg

Constantin Zotta, director general la FC Braşov, a declarat după tragerea la sorţi a şaisprezecimilor de finală ale Cupei României(DETALII), că formaţia sa are dreptul să viseze să joace în sezonul viitor în UEFA Europa League. 

 

''Vreau să şi visăm. Îmi doresc tare mult să ajungem cât mai sus. Când mă uit la aceste frumoase meciuri din Europa League, mă gândesc că Braşovul ar trebui să joace în Europa League. La anul, vreau să se întâmple asta. Mulţi o să spună că este o diferenţă prea mare de bugete, este greu să te compari cu Steaua, cu Petrolul, cu Astra. Dar, trebuie să visăm că putem ajunge cât mai sus'', a arătat Constantin Zotta.

 

În continuare, el a mai spus: ''În această fază a competiţiei, întâlnim un adversar cât de cât acceptabil (FC Chindia Târgovişte din liga a III-a, n. red.). Este un început de competiţie, pe care noi, Braşovul, o să o tratăm cu mare seriozitate. Vreau să şi visăm.

 

Îmi doresc tare mult să ajungem cât mai sus. Când mă uit la aceste frumoase meciuri din Europa League, mă gândesc că Braşovul ar trebui să joace. La anul vreau să se întâmple asta. Mulţi o să spună că este o diferenţă prea mare de bugete, este greu să te compari cu Steaua, cu Petrolul, cu Astra. Dar, trebuie să visăm că putem ajunge cât mai sus''.

 

Întrebat dacă FC Braşov are un buget pentru a juca în Europa League, Constantin Zotta a spus: ''Acum nu are, dar în schimb avem un grup frumos, un grup unit, o echipă care sper să nu aibă în acest an emoţii legate de evitarea retrogradării''.

 

În legătură cu salariile de la FC Braşov, Zotta a mai arătat: ''Nu cred că este o echipă în Liga I cu salariile la zi. Sunt nişte întârzieri, jucătorii acceptă aceste întârzieri deoarece situaţia este delicată. Dar, să nu uităm că în ultimul meci, jucătorii au arătat caracter, au marcat patru goluri şi asta nu în nişte condiţii foarte bune''. În etapa a 7-a a Ligii I de fotbal, vineri, FC Braşov a învins Concordia Chiajna cu scorul de 4-1 (2-0).

 

Conform tragerii la sorţi de marţi, de la sediul FRF, în şaisprezecimile de finală ale Cupei României-Timişoreana la fotbal, FC Braşov va avea ca adversară pe FC Chindia Târgovişte (III).

 

Sursa: digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...