Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

8 antrenori demiși după 7 etape disputate în Liga 1. Michael Weiss și Răzvan Lucescu, ultimele "victime"

Recommended Posts

X9pvGWT.jpg

 

"Etapa și antrenorul demis" pare să fie și în acest sezon expresia care caracterizează cel mai bine Liga 1 din România. După ultima rundă din campionat încă două formații s-au despărțit de antrenorii cu care începuseră campionatul.

 

Petrolul s-a despărțit de Răzvan Lucescu după egalul prahovenilor de la Târgu Jiu în timp ce Weiss a fost demis de la Oțelul în urma eșecului suferit pe terenul celor de la CSU Craiova . Dacă decizia în cazul lui Răzvan Lucescu a fost una surprinzătoare, nu același lucru se poate spune și în cazul neamțului care a condus Oțelul timp de 7 etape. Oficialii moldovenilor au vrut să se despartă de Weiss și după runda cu numărul 5 însă atunci n-au avut cu cine să-l înlocuiască pe neamț și l-au păstrat încă două runde.

Fosta campioană n-a găsit încă un înlocuitor pentru Weiss. Moldovenii au discutat cu Liviu Ciobotariu, tehncian care a activat ultima dată în Liga 1 tot în Moldova, la FC Vaslui, însă acesta a refuzat oferta clubului de la Dunăre. "Le mulțumesc pentru faptul că s-au gândit la mine. În acest moment există un alt proiect în care mă voi implica foarte curând" a declarat anternorul de 43 de ani ÎN EXCLUSIVITATE pentru digisport.ro De partea cealaltă, Petrolul s-a înțeles deja cu Gigi Mulțescu, antrenor care a plecat cu scandal de la Ploiești în urmă cu doi ani.

 

Antrenorii demiși în actuala ediție a Ligii 1:

 

Marin Barbu - Ceahlăul (etapa 2)
Cornel Tălnar - FC Brașov (etapa 3)
Bogdan Stelea - Viitorul (etapa 4)
Marius Lăcătuș - CSMS Iași (etapa 5)
Mihai Teja - "U" Cluj (etapa 6)
Ionel Tersinio Gane - CSU Craiova (etapa 6),
Răzvan Lucescu - Petrolul (etapa 7)
Michael Weiss - Oțelul Galați (etapa 7)

 

Statistica antrenorilor demiși arătă chiar mai rău în actuala stagiune decât în precedenta. În sezonul 2013/2014, după 7 etape, finanțatorii din Liga 1 renunțaseră doar la 5 antrenori. Atunci, ca și acum, primul tehnician a fost demis după etapa a doua. Numărul antrenorilor s-a dublat însă până la finalul etapei rundei cu numărul 10.

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probabil in maxim 3-4 saptamani va mai fi adaugat inca un antrenor pe aceasta lista si anume Costel Galca, care dupa parerea mea este depasit de situatia de la Steau Bucuresti. Se vede din declaratiile lui ca nu este omul potrivit pentru a conduce in club ca Steaua Bucuresti.Cand iti vin jucatori ca Bourceanu Rusescu si Papp si tu esti nemultumit trebuie sa iti pui niste semne de intrebare....in era Reghecampf acesta nici nu visa la astfel de transferuri...pe cand Costelus cum ai zice Didi Prodan...este nemultumit!

Share this post


Link to post
Share on other sites

De aia campionatul romanesc e de tot c****u.. si avem o mentalitate scarboasa si retardata.

Cum naiba sa faca antrenorul ala ceva, daca dupa 2 etape il dai afara ? Dar ce sa le ceri, conducatori de club batuti in cap.

A inceput Steaua cu mentalitatea asta, acum o aplica toti. De aia campionatul romanesc e probabil cel mai varza din toata europa. Pana si Digi Sport, program romanesc a incetat sa mai transmita Liga 1 pentru ca sincer, n-ai la ce sa te uiti. Sincer, bine ca l-au scos. Eu ma plictisesc dupa 10 minute maxim la un meci de fotbal romanesc, cand vad ca nu se leaga 2-3 pase.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...